kopshout essen tablet

kopshout essen tablet

U bestelt het gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA: een schitterend kopshout essen tablet

Nagenoeg niemand anders in de Benelux kan het leveren, maar QATRINA maakt het voor u exact op maat: een kopshout essen tablet.

Kopshout tabletten zijn verkrijgbaar als onbehandeld paneel, maar ook kant en klaar op maat gemaakte keukenbladen, wekbladen, tafelbladen en bijvoorbeeld hakblokken zijn mogelijk. Omdat wij werken met hoogwaardige machines zijn alle vormen te realiseren: rechthoekig, vierkant, rond, ovaal, maar ook zelfbedachte vormen zijn geen probleem. Neem voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op.

Het hele jaar door kunt u bij ons kops eiken, kops beuken en kops essen bestellen. Kops eiken is direct online in de webshop te bestellen (klik hier), kopshout tabletten gemaakt van beukenhout en essenhout zijn verkrijgbaar buiten de website om: deze leveren wij niet direct online. Gaat uw voorkeur uit naar kops beuken, kops essen of een andere houtsoort ? Kijk dan hier en bel of mail ons uw wensen.

Een ware blikvanger in uw huis: een kopshout essen tablet. 60 millimeter dik en vrijwel onverslijtbaar ! Op aanvraag en indien voorradig op dat moment zijn evt. ook dikkere tabletten verkrijgbaar. Onze contactgegevens vindt u hier.

Een hoge kwaliteit, op kleur en structuur uitgezocht en gegarandeerd FSC gecertificeerd. Kopshout van QATRINA: met name geschikt om zeer intensief te gebruiken. U heeft er de rest van uw leven plezier van !

 

 

 

kopshout essen tablet

Kopshout essen tablet

 

Alles is mogelijk, want QATRINA is de maatwerkspecialist bij uitstek

Niets is ons te gek en iedere vorm in praktisch iedere afmeting is mogelijk doordat wij de beschikking hebben over de allernieuwste apparatuur. Bestel exact wat u nodig heeft en wij gaan voor u aan de slag. Bezorgen doen wij trouwens tegen kostprijs: onze service naar onze klanten toe.

Ons essenhout is afkomstig uit Oost Europa en wordt exclusief voor ons door vaste leveranciers verwerkt. U haalt gegarandeerd de allerbeste kwaliteit voor een heel interessante prijs in huis !

Onze kops tabletten zijn onbehandeld, maar ook kant en klaar leverbaar: wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat: een 2 componenten houtolie die het hout zeer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kopshout wordt niet door ons gelakt: door de werking van het (massieve) hout kan de laklaag scheurtjes gaan vertonen, waardoor vocht in het hout kan dringen.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout essen tablet ?