kopshout essen paneel

kopshout essen paneel

Gemakkelijk online bestellen bij QATRINA: een vriendelijk geprijsd kopshout essen paneel

Gemakkelijk online bestellen bij QATRINA: een vriendelijk geprijsd kopshout essen paneel. Op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst. Allemaal heel gewoon bij QATRINA !

Zowel zakelijk als particulier: schitterend kopshout bestelt u bij ons onbehandeld, maar ook al helemaal kant en klaar is mogelijk.
Indien u er zelf nog mee aan de slag wilt, kunt u het paneel het beste nog onbehandeld bestellen: de hoeken zijn dan nog exact haaks, zodat alles perfect passend in elkaar kan worden gezet.

Een kant en klaar paneel is gereed om te monteren en dus gebruiksklaar: het kopshout essen paneel krijgt dan nog een extra schuurbeurt en wij brengen vellingkanten rondom aan. Optioneel kan het dan ook nog door ons worden behandeld met een houtolie in kleur of transparant. Rubio Monocoat houtolie zorgt voor een goede en langdurige bescherming van het paneel.

Kopshout is een veelzijdig houtproduct. Zo maken wij er onder andere tafelbladen en werkbladen van, maar het is voor veel meer toepassingen geschikt. Een kops paneel is keihard en nagenoeg onverslijtbaar.
Standaardvormen als vierkant, rechthoekig, rond en ovaal zijn mogelijk, maar ook een vrije, door uzelf bedachte vorm is geen probleem. Bel of mail ons dus gerust even bij speciale wensen.

Op de website treft u kops eiken: panelen van kops eikenhout kunt u direct in onze webwinkel bestellen. Op aanvraag zijn andere houtsoorten zoals essenhout, beukenhout en kersenhout mogelijk.

Bij QATRINA zit u goed voor vriendelijk geprijsd maatwerk. Duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd. Doe er uw voordeel mee en bestel vandaag nog !

 

 

 

kopshout essen paneel

Kopshout essen paneel

 

Absoluut uniek en vrijwel onverwoestbaar: een paneel van kopshout

Is een doorsnee keukenblad van de plaatselijke keukenleverancier nou niet echt wat u zoekt ? Neem dan snel een kijkje op onze website, want dan is een keukenblad van kopshout misschien wel iets voor u !
Wij maken het exact passend op maat in verschillende houtsoorten. Geen enkele vorm is onmogelijk, want onze producenten werken met computergestuurde apparaten. U krijgt bij ons de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze houtproducten, aarzel dan niet en neem contact met ons op: u kunt ons bereiken per telefoon of per mail.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout essen paneel ?