kopshout essen paneel op maat

kopshout essen paneel op maat

Gemakkelijk online te bestellen: een prachtig kopshout essen paneel op maat

Een schitterend kopshout essen paneel op maat: een uniek product en exclusief voor u gemaakt door QATRINA. Bij ons bestelt u heel eenvoudig kopshout panelen op maat, maar ook werkbladen, tafelbladen, keukenbladen en barbladen kunnen wij voor u maken. Met onze geavanceerde houtbewerkingsmachines is elke vorm te realiseren: ook door u zelf bedachte fantasievormen. Wij staan voor u klaar, dus bel of mail ons gerust bij speciale wensen.

Online kunt u in de webwinkel kops eikenhout op maat bestellen: buiten de site om is, op aanvraag, ook kopshout in essen en in beuken verkrijgbaar. Een volledig overzicht van de mogelijkheden vindt u hier. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Wij leveren kops in 60 millimeter dik. Op aanvraag is, mits op dat moment voorradig, evt. ook dikker te bestellen. Dunnere panelen dan 60 mm. kunnen wij helaas niet leveren: de lijmnaden worden dan niet sterk genoeg.

Bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ op maat: massief kopshout, 60 mm. dik, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en ook nog eens FSC gecertificeerd. Een wereldwijd erkend keurmerk voor een verantwoord, door de plaatselijke overheden streng gecontroleerd bosbeheer. Uniek en zo goed als onverslijtbaar: kopshout.

 

 

 

kopshout essen paneel op maat

Kopshout essen paneel op maat

 

Elke gewenste vorm in elke gewenste afmeting is mogelijk bij QATRINA: maatwerk is onze specialiteit

Elke gewenste vorm in elke gewenste afmeting: welkom bij QATRINA de maatwerkspecialist ! Heeft u zelf een vorm bedacht die u wilt laten maken ? Of moeten uw panelen worden voorzien van afgeronde hoeken ? Wij draaien onze hand er niet voor om ! Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Ons essenhout wordt exclusief voor ons gekweekt door onze vaste producenten en speciaal op uitstraling geselecteerd. U krijg gegarandeerd alleen het allermooiste hout geleverd ! Onbehandeld kan, maar u kunt de panelen ook al kant en klaar bij ons bestellen: wij werken ze dan af met een uit de parketindustrie afkomstige twee componenten houtolie in kleur of transparant. Het lakken van kopshout raden wij af, omdat dan scheurvorming in de laklaag kan ontstaan door de werking van het hout. Heeft u behoefte aan meer informatie ? Bel of mail ons dan even, want wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout essen paneel op maat ?