kopshout eiken

kops eiken

U bent op zoek naar kopshout eiken ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA !

QATRINA maakt kopshout eiken op maat, in de door u gewenste afmetingen en vorm. Wij leveren de beste kwaliteit voor redelijke prijzen !.

Kopshout eiken kunt u heel gemakkelijk via onze webshop bestellen, maar wij leveren ook kopshout panelen en tafelbladen in veel andere houtsoorten. Dat alles in elke gewenste vorm en afmeting, en in meerdere diktes !. Neem hiervoor meteen even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !.

De kopshout panelen worden door echte liefhebbers van hout nog met de hand opgebouwd uit blokjes van circa 43×43 millimeter.  Standaard leveren wij via onze webshop kopshout eiken met een dikte van 60 mm.

Maar ook kopshout panelen en (tafel)bladen met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm zijn gewoon bij ons leverbaar. Niet alleen maar in eikenhout maar ook in veel andere houtsoorten! Neem hiervoor gerust even contact met ons op, per mail of telefoon.

Ons kopshout eiken is uiteraard FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken panelen 120 mm.

Kopshout (eiken)

 

Kopshout eiken alleen maar leverbaar in kant en klare panelen ? Wij maken panelen voor u op maat ! 

Wij maken al onze producten helemaal op maat, in de vorm, afmetingen en dikte die u wilt.

Kopshout eiken bestelt u via onze webshop met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2400 mm.  en een breedte van maximaal 1200 mm.

Veel langer, veel breder, en veel dikker of een speciale vorm is echter ook mogelijk, net als een andere houtsoort dan eiken !. Neem even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Wij leveren onze kopshout panelen uitsluitend op maat gemaakt: wij leveren geen hout uit voorraad.
Onze eigen koeriersdienst bezorgt de bestellingen vervolgens zo spoedig mogelijk bij onze klanten. Wij doen dit als een vorm van service voor onze klanten, tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout eiken ?