kopshout eiken werkblad op maat

kopshout eiken werkblad op maat

Een schitterend kopshout eiken werkblad op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Veel gemakkelijker kunnen wij het niet maken: bij QATRINA bestelt u uw kopshout eiken werkblad op maat namelijk gewoon vanuit uw luie stoel thuis online ! U hoeft er deur niet meer voor uit en wij bezorgen het vervolgens tegen kostprijs bij u thuis.

Kopshout is ijzersterk en nagenoeg onverslijtbaar. Wij maken er bijvoorbeeld prachtige tafelbladen of keukenbladen van, maar ook hakblokken zijn op dit moment erg in trek. Een prachtig houtproduct, dus ook zeker geschikt om er een mooi kopshout eiken werkblad op maat van te maken.

Topkwaliteit voor zeer interessante prijzen, omdat wij door onze samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland ons kops heel voordelig kunnen inkopen. Ongeveer 90% van het door ons geleverde kopshout wordt besteld in eiken. Daarom hebben wij besloten via onze website alleen kops eiken aan te bieden. Kopshout in andere houtsoorten is echter ook mogelijk op aanvraag. Een overzicht van onze andere houtsoorten vindt u op onze website: klik hier.

Praktisch elke vorm is mogelijk, dus zoekt u iets speciaals ? Dan bent u bij QATRINA aan het goede adres: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een waar huzarenstukje gemaakt door echte vaklui, want kopshout wordt nog met de hand gemaakt van vierkante blokjes hout die aan elkaar verlijmd worden .
Online in onze webshop bestelt u heel gemakkelijk zelf 60 millimeter dik kops eiken. Dikker of een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag tot en met een dikte van maximaal 120 mm.

Uitsluitend duurzaam geproduceerd hout en v.v. van het FSC keurmerk. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kopshout eiken werkblad op maat

Kopshout eiken werkblad op maat

 

Standaardmaten doen wij niet aan: bij QATRINA bestelt u alles op maat 

Wij maken op maat en doen het dus anders dan veel van onze collega leveranciers, want wij zagen geen standaardpanelen op maat.

Massief hout is erg zwaar: een kopshout paneel van 2000x1000x60 mm. bijvoorbeeld, weegt al ongeveer 90 kilo. Om problemen voor en tijdens het transport te voorkomen leveren wij online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter.

Buiten de website om is langer en breder mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via mail of telefoon..

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken werkblad op maat ?