kopshout eiken tafelblad op maat

kopshout eiken tafelblad op maat

Relaxt online te bestellen: een kopshout eiken tafelblad op maat bestelt u bij QATRINA !

Alleen het allerbeste hout, maar dan wel voor een redelijke prijs ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! Bij ons bestelt u een kopshout eiken tafelblad op maat heel gemakkelijk via onze website ! Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want in België en Nederland kan vrijwel niemand anders dit schitterende, onverslijtbare houtproduct leveren. Verder zoeken heeft dan ook niet erg veel zin.

Een tafelblad bestellen bij QATRINA is een fluitje van een cent door het speciaal hiervoor ontworpen bestelsysteem. Online kunt u bij ons kops eikenhout op maat vanuit uw luie stoel thuis bestellen ! Tafelbladen in andere houtsoorten zijn buiten de site om op aanvraag verkrijgbaar. Klik hier voor onze overige houtsoorten. Heeft u een heel specifieke vorm in gedachten ? Geen probleem, wij kunnen nagenoeg elke vorm en afmeting voor u realiseren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met de hand opgebouwd uit zakken vol massief houten blokjes totdat de gewenste grootte bereikt is: dat is een kopshout eiken tafelblad op maat. Online leveren wij kopshout tafelbladen in Slavonisch eiken met een dikte van 60 millimeter. U kunt uw tafelblad al helemaal kant en klaar bestellen: het wordt dan door ons met een professionele twee componenten houtolie behandeld en is klaar voor gebruik. Onze tafelbladen zijn stuk voor stuk FSC gecertificeerd en daarmee gegarandeerd duurzaam geproduceerd.

 

 

 

kopshout eiken tafelblad op maat

Kops eiken tafelblad

 

Exact op maat gemaakt en nagenoeg iedere vorm en afmeting is mogelijk !

Extra kosten voor maatwerk en betalen voor afvalstukken ? Bij QATRINA krijgt u wat u bestelt en betaalt u voor wat u bestelt. Niet voor zaagkosten en reststukken.

In onze webwinkel vindt u kopshout van Slavonisch eikenhout in 60 mm. dik. Online kunt u om logistieke redenen tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed bestellen. Op aanvraag is langer en/of breder mogelijk op aanvraag. Een tafelblad in een andere houtsoort is niet altijd leverbaar: i.v.m. beperkte beschikbaarheid moeten wij andere houtsoorten altijd bij onze leveranciers aanvragen. Neem in dat geval even contact met ons op. Alles exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig: Het kan allemaal bij QATRINA.

Voor tafelbladen in vaste maten verwijzen wij u graag naar een ander: wij leveren maatwerk van het mooiste hout en bezorgen uw bestelling met onze eigen koeriersdienst bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken tafelblad op maat voor u gemaakt ?