kopshout eiken tabletten

kopshout eiken tabletten

Unieke kopshout eiken tabletten bestelt u eenvoudig op maat gemaakt bij QATRINA

Zo eenvoudig is het door het internet tegenwoordig: bestel uw kopshout eiken tabletten vanuit uw luie stoel thuis online op maat bij QATRINA ! Vergeet het gezoek, gesjouw en gesleep met zware panelen: wij brengen ze gewoon bij u thuis ! Kopshout is een oersterk product en met name geschikt voor intensief gebruik. Zo maken wij er bijv. prachtige werkbladen voor in de keuken of tafelbladen van. Absoluut een uniek product, dus denk ook eens aan kopshout eiken tabletten.

Wij kunnen een vrijwel constante hoge kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen leveren, omdat wij samenwerken met vaste voordelige producenten. Om het voor onze klanten allemaal niet te ingewikkeld te maken, hebben wij besloten online alleen kopshout tabletten van eiken aan te bieden. Kopshout tabletten in een andere houtsoort dan eiken zijn bij ons te bestellen op aanvraag. Klik hier voor het overzicht op onze website. Zo goed als elke vorm is mogelijk, dus mocht u iets speciaals willen laten maken, neem dan contact met ons op. Wij lopen dan samen met u de mogelijkheden door.

Een zeer tijdrovende en arbeidsintensieve klus want kopshout wordt opgebouwd van aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout. In onze webshop treft u 60 mm. dikke kops eiken tabletten, maar dikker en een andere houtsoort dan eiken is ook mogelijk: dit leveren wij op aanvraag. Wij kunnen kopshout tot maximaal 120 mm. dik leveren. Ons hout is allemaal duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken tabletten

Kopshout eiken tablet (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Vaste maten kennen wij niet: wij maken uitsluitend op maat 

Wij doen het anders dan veel andere leveranciers: u bestelt bij ons op maat en wij maken het op maat.

Massief hout is (erg) zwaar: een kopshout tablet van 2000x1000x60 mm. weegt al gauw 90 kilo. Daarom leveren wij online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter.
Langer of breder is wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op per telefoon of mail.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken tabletten ?