kopshout eiken tabletten op maat

kopshout eiken tabletten op maat

Schitterende kopshout eiken tabletten op maat voor u gemaakt, bestelt u gewoon bij QATRINA

Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: kopshout eiken tabletten op maat gemaakt, bestelt u gewoon online vanuit uw luie stoel thuis bij QATRINA ! Niks geen gezoek, gesjouw en getrek met grote zware tabletten meer: wij bezorgen ze bij u thuis ! Kops tabletten zijn ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar. QATRINA maakt er onder andere exclusieve keuken- en tafelbladen van. Een uniek houtproduct, dus kies eens voor wat anders en kies voor kopshout eiken tabletten. De mogelijkheden zijn legio !

Wij leveren een hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen, omdat wij door onze samenwerking met vaste producenten ons kopshout voordelig kunnen inkopen. Om het geheel niet al te ingewikkeld te laten worden, bieden wij online uitsluitend kopshout in eiken aan. Op aanvraag zijn echter ook tabletten in andere houtsoorten mogelijk. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag naar ons overzicht op de website: klik hier. Bijna elke vorm is mogelijk. Indien u dus iets speciaals zoekt, bent u bij QATRINA aan het juiste adres: neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een kopshout tablet maken is een arbeidsintensief werk, want het wordt helemaal met de hand gemaakt van aan elkaar verlijmde vierkante blokjes massief hout. Via onze webwinkel bestelt u gemakkelijk zelf 60 mm. dik kops eiken, maar dikkere tabletten of tabletten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Kops is leverbaar tot maximaal 120 mm. dik. Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerd hout voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kopshout eiken tabletten op maat

Kopshout eiken tablet op maat (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Standaardafmetingen doen wij niet aan: bij ons bestelt u gewoon op maat 

QATRINA doet het anders dan veel andere internet leveranciers: bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat. Vol massief hout is heel zwaar: een kopshout tablet van 2000x1000x60 mm. bijvoorbeeld weegt al ruim 90 kilo. Om logistieke problemen te voorkomen leveren wij daarom online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer of breder kan, maar alleen op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken tabletten op maat ?