kopshout eiken tablet

kopshout eiken tablet

Heel gemakkelijk bij QATRINA te bestellen: een kopshout eiken tablet tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt

Zelf slepen met zware tabletten is gelukkig niet meer nodig, want een kopshout eiken tablet bestelt u gewoon via onze website ! Exclusief bij ons verkrijgbaar, want QATRINA is een van de weinigen in Nederland en België die kopshout kan leveren. Breed toepasbaar en ijzersterk: dat is kopshout. Door zijn afwijkende samenstelling is kopshout met name geschikt voor intensief gebruik. Denkt u hierbij maar aan het hakblok bij de slager en de snijplanken in de horeca, maar u kunt het ook prima gebruiken om er bijvoorbeeld een schitterend keukenblad of werkblad van te maken. Vanzelfsprekend is een kopshout eiken tablet ook geschikt om te fungeren als exclusief tafelblad.

Vriendelijk geprijsd en gemaakt van het allermooiste hout door onze vaste, voordelige leveranciers in Oost Europa. Tabletten in eiken worden het meest door onze klanten besteld: deze leveren wij daarom direct via onze online webshop.
Tabletten in een andere houtsoort dan eiken zijn op aanvraag leverbaar: klik hier voor het overzicht op onze website. De tabletten kunnen wij in bijna elke vorm voor u maken. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Allemaal handwerk, want onze kopshout tabletten worden stuk voor stuk opgebouwd door massieve houten blokjes aan elkaar te lijmen. Deze blokjes hebben standaard een dikte van 60 millimeter. Op aanvraag zijn eventueel dikkere tabletten te bestellen tot en met 120 millimeter dik. Prachtig hout, milieubewust gekapt en daarom zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken tablet

 

Uniek, maar op maat verkrijgbaar bij QATRINA

Maak het uzelf gemakkelijk en vergeet het slepen met zware tabletten en het zelf op maat zagen ! Bestel gewoon op maat en wij maken het op maat. De afmetingen voert u heel eenvoudig zelf in en ons bestelsysteem toont u de prijs voor het tablet. Afrekenen kan vervolgens via iDEAL of BANCONTACT.

Zelf kopshout eiken tabletten bestellen is online mogelijk tot een lengte van max. 2,4 meter en een breedte van max. 1,2 meter.
In verticale richting is kopshout ijzersterk, maar in horizontale richting helaas niet: lange en brede tabletten en tabletten v.v. uitsparingen zijn namelijk zeer gevoelig voor breuk. Een wat groter of breder tablet is op zich wel leverbaar, maar alleen op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken tablet ?