kopshout eiken tablet op maat

kopshout eiken tablet op maat

Online te bestellen bij QATRINA: een uniek kopshout eiken tablet op maat

Niet alles was vroeger beter, want tegenwoordig bestelt u uw kopshout eiken tablet op maat gewoon online ! Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: u zult het niet snel bij een andere leverancier tegenkomen !

Een kopshout tablet is keihard en praktisch onverslijtbaar: dit maakt het bij uitstek geschikt voor (zeer) intensief gebruik. Niet voor niets worden er al jarenlang hakblokken voor de slager en snijplanken voor de horeca van gemaakt. Sinds geruime tijd wordt kopshout ook toepast om prachtige werkbladen en keukenbladen van te maken, maar u kunt een kopshout eiken tablet op maat natuurlijk ook gebruiken om als exclusief tafelblad te dienen.

Hoogwaardige kwaliteit voor zeer redelijke prijzen, omdat wij samenwerken met voordelige, professionele leveranciers in het buitenland. Kopshout tabletten worden bij ons verreweg het meest besteld in eiken. Wij hebben er daarom ook voor gekozen alleen kops eiken direct via onze website aan te bieden. Tabletten in andere houtsoorten zijn wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Op onze website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier. Neem voor niet alledaagse vormen even contact met ons op, want wij kunnen tabletten in praktisch iedere vorm voor u maken.

Vakmanschap van de bovenste plank: de tabletten worden door onze producenten stuk voor stuk met de hand gemaakt uit aan elkaar verlijmde massief houten blokjes. In principe is 60 millimeter dik de standaard, maar dikker is evt. mogelijk op aanvraag. Alleen maar FSC gekeurd hout: een waarborg voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kopshout eiken tablet op maat

Kopshout eiken

 

Op zoek naar iets aparts ? Kopshout van QATRINA !

Sjouwen met houten tabletten en ze thuis zelf op maat zagen is niet meer nodig tegenwoordig ! Bestel wat u nodig heeft en wij maken het voor u. Voer gewoon zelf de gewenste afmetingen in en de prijs voor het product verschijnt razendsnel in beeld. Betalen kan veilig via iDEAL en BANCONTACT.

Bij QATRINA bestelt u heel gemakkelijk zelf kopshout eiken tabletten op maat tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Deze restrictie in de afmetingen moeten wij wel maken, want in verticale richting is kopshout ijzersterk, maar in horizontale richting een stuk minder. Langere tabletten en tabletten met uitsparingen zijn zeer gevoelig voor breuk. Neem even contact met ons op indien u grotere tabletten nodig heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken tablet op maat ?