kopshout eiken platen op maat

Unieke kopshout eiken platen op maat van QATRINA

Praktisch niemand in de Benelux kan ze leveren, maar wij wel: prachtige kopshout eiken platen op maat voor u gemaakt ! Heerlijk relaxed online te bestellen vanuit uw lui stoel. Zoeken en zelf sjouwen met grote platen hoeft niet meer: wij leveren ze gewoon thuis bij u af !

Onverslijtbaar, oersterk en prachtig: dat is in het kort een specificatie van kopshout. Zeer geschikt om te fungeren als werk- of keukenblad, maar u kunt het natuurlijk ook gebruiken als fraai tafelblad. Kopshout eiken platen op maat zijn uniek en multifunctioneel.

U vindt bij ons absolute topkwaliteit voor zeer interessante prijzen, want wij kunnen kopshout voordelig inkopen bij onze vaste producenten buiten Nederland. Om het aanbod niet te onoverzichtelijk te laten worden hebben wij besloten online uitsluitend eiken platen aan te bieden. Platen in een andere houtsoort zijn op aanvraag te bestellen. Een overzicht hiervan vindt u op onze website: Klik hier. U kunt het zo raar niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken, dus heeft u iets heel speciaals in gedachten ? Neem dan contact met ons op.

Vakmanschap van de bovenste plank, want het kops wordt nog helemaal handmatig uit aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout samengesteld. Wij leveren online kopshout platen standaard in 60 mm. dik, maar op aanvraag kunt u ook dikker of een andere houtsoort bij ons bestellen. Kops is leverbaar tot en met 120 mm. dik, altijd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken platen op maat

Kopshout eiken plaat op maat (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Op maat zagen is wat anders dan op maat maken  

Maatwerk is onze specialiteit: daarmee onderscheiden wij ons van de vele andere aanbieders. Bij QATRINA bestelt u op maat en wij maken het op maat. Dat is heel wat anders dan standaardpanelen op maat zagen.

Houd u s.v.p. wel rekening met het gewicht van uw bestelling, want een kopshout plaat is door zijn (minimale) dikte van 60 mm. al gauw erg zwaar: een plaat van 2000x1000x60 mm. weegt bijv. al ruim 90 kilo.
Online via onze webwinkel leveren wij daarom tot een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm.

Langer, breder (en dikker) is uitsluitend op aanvraag mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken platen op maat ?