kopshout eiken paneel op maat

kops eiken blad

Een uniek kopshout eiken paneel op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA  

Zo simpel kan het tegenwoordig zijn: bestel uw kopshout eiken paneel op maat gewoon vanuit uw luie stoel bij QATRINA. In Nederland en België kan bijna niemand het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat. Een eeuwenoud oersterk en haast onverslijtbaar houtproduct dat uitermate geschikt is om als tafelblad, werkblad of keukenblad te fungeren.

Wij kunnen ons kopshout voor zeer interessante prijzen aanbieden, omdat wij al lang samenwerken met vaste producenten in het buitenland. Via onze webshop bestelt u prachtig kopshout gemaakt van Slavonisch eikenhout. Kops panelen in een andere houtsoort dan eiken zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Onze panelen zijn op aanvraag verkrijgbaar in zo goed als iedere door u gewenste afmeting en vorm. Neem voor meer informatie contact met ons op per mail of telefoon.

Het kopshout eiken paneel op maat wordt op traditionele manier met de hand samengesteld uit blokjes massief hout die aan elkaar worden verlijmd. Online leveren wij de panelen standaard in 60 mm. dik kops  eiken. Buiten de website om, op aanvraag, kunt u dikkere panelen en panelen in een andere houtsoort bestellen. Ons kopshout is leverbaar tot en met 120 mm. dik en is vanzelfsprekend altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout eiken paneel op maat

Kopshout eiken paneel op maat

 

Uitsluitend maatwerk: standaardafmetingen kennen wij niet 

Veel van onze ‘collega’s’ bieden het nog steeds aan: panelen in standaardafmetingen, die u zelf nog op maat moet zagen of op maat voor u gezaagd kunnen worden tegen een forse meerprijs. Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat, en wij leveren de panelen op maat, zonder bijkomende kosten.

Ons bestelsysteem op de website geeft u onmiddellijk inzicht in de kosten van het door u gewenste paneel. Betalen kan eenvoudig en veilig online met iDEAL, resp. BANCONTACT.

Kops panelen leveren wij om logistieke redenen online in 60 mm. dik eiken, t/m maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Langere, bredere en dikkere panelen, of panelen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag: hiervoor kunt u gewoon even contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken paneel op maat ?