kopshout eiken op maat

Kopshout eiken op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Relaxed helemaal zelf online bestellen vanaf de bank thuis: uniek kopshout eiken op maat. Alles tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt voor een aantrekkelijke prijs: welkom bij QATRINA !

Zo goed als onverslijtbaar en prachtig. Kopshout is een exclusief houtproduct: bijna niemand kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat ! U kunt kopshout eiken op maat gebruiken om er zelf uw tafelblad van te maken, maar ook prima in de keuken toepasbaar als werkblad of als hakblok.

Wij leveren de beste kwaliteit tegen vriendelijk prijzen: door onze samenwerking met vaste producenten kunnen wij kopshout voordelig inkopen. Daar profiteren onze klanten dan weer van !
Het leeuwendeel van het door ons geleverde kopshout wordt besteld in eiken: wij hebben daarom besloten online alleen kops eiken aan te bieden. Kopshout in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website: klik hier.

Heeft u iets heel speciaals in gedachten dat u zou willen laten maken ? Neem dan even contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Kopshout wordt nog op oeroude traditionele wijze gemaakt door vierkante houten blokjes stuk voor stuk aan elkaar te verlijmen. Een zeer arbeidsintensief werk, maar het resultaat mag er dan ook zijn ! In onze webwinkel bestelt u eenvoudig zelf kops eiken van 60 mm. dik. Een andere houtsoort of dikker is mogelijk op aanvraag: wij leveren kopshout tot maximaal 120 mm. dik.

Onze houtproducten zijn allemaal gegarandeerd FSC gekeurd, want wij vinden een duurzame productie in combinatie met verantwoord bosbeheer van essentieel belang.

 

 

 

kopshout eiken op maat

Kopshout eiken op maat

 

QATRINA: voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig  

Het op maat zagen van standaard panelen laten wij graag over aan andere internetaanbieders: wij maken massief hout op maat.
U bestelt op maat en wij maken het op maat.

Massief hout is helaas erg zwaar: om de kans op beschadigingen tijdens het transport tot een minimum te beperken, leveren wij online niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm.
Op aanvraag zijn langere en bredere bladen te bestellen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout eiken op maat ?