kopshout eiken op maat gemaakt

kopshout eiken op maat gemaakt

Kopshout eiken op maat gemaakt ? Bestel het gewoon online bij QATRINA !

Waarom zou u het zichzelf moelijker maken dan nodig is ? Bestel uw kopshout eiken op maat gemaakt gewoon online bij QATRINA ! Wij leveren tot op de mm. nauwkeurig voor aantrekkelijke prijzen.

Onverslijtbaar en prachtig mooi. Een zeer exclusief houtproduct dat bijna niemand anders kan leveren, en wij maken het ook nog eens op maat voor u. Het schitterende kopshout eiken op maat gemaakt kunt u gebruiken als tafelblad, maar bijvoorbeeld ook als werkblad of hakblok in de keuken.

Bij ons krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit, maar dan wel tegen een betaalbare prijs: door onze lange samenwerking met voordelige producenten zijn wij in staat ons kopshout voordelig in te kopen. En daar profiteert u dan weer van.

Het grootste deel van ons kopshout wordt besteld in eiken: om de boel niet al te ingewikkeld te laten worden hebben wij daarom besloten via onze website alleen kops eiken te leveren. Kops op maat in andere houtsoorten is mogelijk op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van de diverse mogelijkheden: klik hier.

Wellicht op zoek naar een heel bijzondere vorm ? Wij kunnen zo goed als iedere vorm realiseren, dus neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons kops wordt nog op zeer traditionele manier gemaakt door vierkante massief houten blokjes een voor een aan elkaar te verlijmen. Een tijdrovend werk, maar met een verbluffend eindresultaat. Bestel dus eenvoudig zelf online uw kops eiken op maat in 60 mm. dik. Dikker is mogelijk op aanvraag tot 120 mm. dik maximaal.

Al onze producten zijn FSC gekeurd, want wij achten verantwoord bosbeheer i.c.m. een duurzame productie van essentieel belang.

 

 

 

kopshout eiken op maat gemaakt

Kopshout eiken op maat gemaakt

 

Uitsluitend maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig  

Bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat: niks meer en niks minder.

Om de kans op beschadigingen tijdens het transport tot een minimum te beperken, leveren wij online niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm. Bedenkt u zich dat een paneel van 2000x1000x60 mm. al ruim 90 kilo weegt.
Eventueel langer en breder is alleen op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout eiken op maat gemaakt ?