kopshout eiken keukenbladen

kopshout eiken keukenbladen

Uniek: kopshout eiken keukenbladen op maat voor u gemaakt 

Zoekt u toevallig iets dat bijna niemand anders heeft ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Wij zijn namelijk een van de weinige aanbieders die ze kunnen leveren: exclusieve kopshout eiken keukenbladen.
Schitterend mooi en onverslijtbaar. Wij maken de bladen op maat in zo goed als elke vorm en afmeting. QATRINA beschikt over voordelige inkoopkanalen buiten Nederland: zodoende kunnen wij dit product extra scherp aanbieden.

Zo’n 90% van ons kopshout wordt besteld in eiken. Online bieden wij daarom alleen kops eiken keukenbladen aan. De bladen worden vervaardigd uit Slavonisch eikenhout: een mooie en harde eikensoort die uitstekend bestand is tegen kromtrekken en torderen. Op aanvraag zijn kops keukenbladen in een andere houtsoort dan eiken doorgaans ook mogelijk. U treft op onze website een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier om naar onze website te gaan.

Een ongelooflijk monnikenwerk, want de kopshout eiken keukenbladen worden allemaal stuk voor stuk met de hand gemaakt door ontelbaar veel houten blokjes aan elkaar te lijmen. Via de website leveren wij 60 millimeter dikke keukenbladen. Dikkere bladen zijn, afhankelijk van de voorraad van onze producenten, meestal ook mogelijk. Wij leveren niet dunner dan 60 mm: de bladen zijn dan niet sterk genoeg en de kans op breken wordt zo te groot.

Al ons hout is op kleur en structuur geselecteerd en gegarandeerd FSC gekeurd. Een waarborg voor een duurzaam geproduceerd eindproduct. QATRINA staat gelijk aan kwaliteit.

 

 

 

kopshout eiken keukenbladen

 

Keukenbladen op maat tot op de millimeter nauwkeurig ? Welkom bij QATRINA !

Kopshout in vaste handelsmaten die vervolgens op maat gezaagd worden ? Dat is niks voor ons. Wij maken keukenbladen op maat: de klant bestelt op maat en QATRINA levert op maat. Op onze website bestelt u tot en met een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter.
Langer (of breder) of een blad in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen.

Ons kopshout wordt in Oost Europa gemaakt en per vrachtwagen naar ons magazijn in Nederland getransporteerd. Wij zorgen vervolgens voor een correcte levering bij u thuis door onze vaste koeriersdienst. QATRINA, omdat wij service hoog in ons vaandel hebben staan.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken keukenbladen ?