kopshout eiken keukenbladen op maat

kopshout eiken keukenbladen op maat

Voor kopshout eiken keukenbladen op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Wilt u een keer iets anders, iets unieks dat vrijwel niemand anders heeft ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Als een van de weinigen kunnen wij ze gewoon leveren: prachtige kopshout eiken keukenbladen op maat.
Absoluut uniek en zo goed als onverslijtbaar, op maat voor u gemaakt in elke denkbare vorm en afmeting. Bovendien scherp geprijsd, omdat wij beschikken over zeer voordelige inkoopkanalen in Oost Europa.

Onze klanten bestellen over het algemeen alleen kopshout in eiken. Via onze website bieden wij daarom uitsluitend kops eiken bladen aan. Deze worden door onze producenten vervaardigd uit Slavonisch eiken: een heel mooie en keiharde eikensoort die van nature al zeer goed bestand is tegen kromtrekken.
Buiten de website om zijn kops keukenbladen in andere houtsoorten doorgaans ook geen probleem. Een overzicht van onze overige houtsoorten vindt u op de website: klik hier voor het overzicht.

Kopshout vervaardigen is een waar priegelwerk: de kopshout eiken keukenbladen op maat worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door kilo’s massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Online bieden wij 60 millimeter dikke bladen aan. Afhankelijk van de aanwezige voorraad zijn dikkere bladen meestal ook wel mogelijk. Dunner dan 60 mm. leveren wij niet, omdat de constructie dan niet sterk genoeg wordt.

Alles wordt op kleur en structuur geselecteerd en is vanzelfsprekend FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoorde houtkap en een waarborg voor een duurzaam product.

 

 

 

kopshout eiken keukenbladen op maat

 

Op zoek naar een uniek houtproduct ? Van harte welkom bij QATRINA !

Kops keukenbladen in standaard handelsmaten die nog op maat voor u gezaagd moeten worden ? Nee, wij doen het anders. Wij maken op maat: u bestelt wat u nodig heeft en wij maken het voor u tot op de millimeter nauwkeurig. Via de website bestelt u bij ons tot en met maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. (Veel) langer (of breder) of een andere houtsoort dan eiken is op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

De kopshout keukenbladen worden voor ons in Oost Europa gemaakt en 1x per week per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd. Samen met onze koeriersdienst zorgen wij er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout eiken keukenbladen op maat ?