kopshout eiken kapblok

kopshout eiken kapblok

Bent u op zoek naar een kopshout eiken kapblok ? QATRINA maakt ze voordelig op maat in elke vorm van het beste hout 

Bij ons krijgt u uitsluitend het beste hout. Exclusief door onze vaste producenten gekweekt en verwerkt. Voor een kopshout eiken kapblok gemaakt van het allermooiste hout moet u dus bij QATRINA zijn ! De meeste andere aanbieders gaan niet verder dan een vierkant of rechthoekig kapblok in vaste maten. Zo niet bij QATRINA: bij ons wordt uw kapblok geheel op maat voor u gemaakt en dat kan ook nog eens in iedere gewenste vorm !

Via onze website leveren wij 60 mm. dikke massieve kopshout kapblokken gemaakt van het mooiste eiken dat verkrijgbaar is: oersterk Slavonisch eikenhout. Veel mooier van kleur dan het veelgebruikte Europees eiken en van nature goed bestand tegen kromtrekken. Een kopshout eiken kapblok kunt u in onze webwinkel bestellen in een vierkante, een ronde, een rechthoekige en een ovale vorm. Andere (zelfbedachte) vormen zijn mogelijk op aanvraag. Bel ons even voor de mogelijkheden of stuur ons een mailtje.

Producten gemaakt van kopshout zijn door hun afwijkende opbouw vele malen harder dan kapblokken in doorgaande lamellen of in vingerlas. U haalt met een kopshout kapblok een prachtig product in huis waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Exclusief kopshout op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook in andere houtsoorten: bij QATRINA geen probleem !  

Naast kopshout in eiken kunt u bij ons buiten de site om ook kopshout in andere houtsoorten bestellen. Wat dacht u van kopshout beuken, kopshout essen, kopshout acacia en kopshout kersen ? Massief hout opgebouwd uit gegarandeerd FSC gecertificeerd hout ! Vrijwel niemand anders in België en in Nederland kan u dit aanbieden, maar bij QATRINA krijgt u het exact op maat in de vorm die u voor ogen heeft !

Naast kapblokken maken wij van ons kopshout nog veel meer: zo kunt u bij QATRINA ook een schitterend kopshout keukenblad, een kopshout bureaublad, een kopshout snijplank of een kopshout tafelblad op maat bestellen. Speciale wensen zoals ronde hoekjes, uitgefreesde gootjes, uitsparingen voor apparatuur of doorvoeren voor bijvoorbeeld kabels? Ook hiervoor zit u goed bij QATRINA !

 

 

 

kopshout eiken kapblok

60 millimeter dik massief kopshout eiken

Voor u op maat gemaakt in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout: voor massief hout moet u bij QATRINA zijn

Wij werken met volledig computergestuurde cnc freesapparatuur: iedere door u gewenste vorm is mogelijk ! Het door ons gebruikte hout is van de allerbeste kwaliteit en wordt door onze producenten op uitstraling uitgezocht. Voor massief hout op maat voor betaalbare prijzen moet u bij QATRINA zijn !

Massief hout, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen (vingerlas, doorgaande lamellen en kopshout) in Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook te bestellen in kersen, beuken, essen, acacia, ahorn en noten.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken kapblok ?