kopshout eiken barblad

kopshout eiken barblad

Op maat verkrijgbaar bij QATRINA: een kopshout eiken barblad

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kopshout eiken barblad, met de hand gemaakt ! Vrijwel niemand anders kan dit oersterke product leveren, maar bij ons bestelt u het ‘gewoon’ online ! wij kunnen u het hele jaar door kopshout in eiken en in essen aanbieden: een andere houtsoort is, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even.
Online kunt u direct kopshout in eiken bij ons bestellen: kops essen leveren wij buiten de website om.

Ons kopshout is onbehandeld verkrijgbaar, maar u kunt het ook behandeld met een professionele 2 componenten houtolie in kleur of in transparant bestellen. Wij werken met Rubio Monocoat: een product afkomstig uit de parketindustrie dat een zeer goede bescherming geeft.

In principe is alles mogelijk: zo kunnen wij het kopshout voorzien van afgeronde hoeken, evt. sparingen voor de benodigde keukenapparatuur zoals kooktoestellen, spoelbakken en kranen, en kan het zelfs worden voorzien van een afgeschuinde rand. Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, dat is QATRINA.

Heeft u een heel specifieke vorm voor het kops in gedachten ? Ook dan kunnen u vast wel verder helpen, want met onze geavanceerde bewerkingsmachines kunnen wij iedere vorm maken. Mocht u dus speciale wensen hebben, neem dan contact met ons op: u kunt ons een mailtje sturen, maar bellen kan ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren.

Ondanks dat wij een van de zeer weinigen zijn die kopshout kunnen leveren, kunnen wij het door onze samenwerking met vaste buitenlandse producenten voordelig aanbieden. Voor een prachtig kopshout eiken barblad moet u dus bij QATRINA zijn !

 

kopshout eiken barblad

Met de hand gemaakt van schitterend Slavonisch eikenhout

Met de hand gemaakt uit speciaal op kleur en structuur geselecteerd hout: schitterend Slavonisch eiken. Gekweekt, gekapt en duurzaam verwerkt door onze vaste leveranciers. Gegarandeerd FSC gecertificeerd en te bestellen met een dikte van liefst 60 (!) millimeter.

Standaard leveren wij ons kopshout in een vierkante, een rechthoekige, een ronde of een ovale uitvoering. Andere vormen op aanvraag.

Kops hout is door zijn dikte van 60 mm. al snel erg zwaar: u kunt bij ons daarom online tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed bestellen. Langere lengtes en breder is evt. mogelijk op aanvraag. Mail ons even uw wensen en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout eiken barblad ?