kopshout blad

kopshout blad

Bestel voordelig uw kopshout blad op maat bij QATRINA  

Gewoon relaxed online bestellen vanaf de bank thuis: een kopshout blad op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Het kan bij QATRINA !

Een prachtig en uniek houtproduct: oersterk en zo goed als onverslijtbaar. Zeer goed te gebruiken voor zaken die intensief gebruikt worden zoals tafelbladen, werkbladen en keukenbladen. Maar ook bijvoorbeeld geschikt als hakblok voor in de keuken.

De allerbeste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen door onze lange samenwerking met vaste producenten in het buitenland. Omdat het grootste deel van ons kopshout wordt besteld in eiken, hebben wij besloten online alleen kops gemaakt van Slavonisch eiken aan te bieden. Een kopshout blad in een andere houtsoort is op aanvraag leverbaar. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten treft u op onze website: klik hier. Heeft u speciale wensen ? Geen probleem, want wij kunnen in principe elke vorm voor u realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volgens traditioneel recept nog met de hand gemaakt van aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout. U zult begrijpen dat dit een tijdrovend werkje is, maar het resultaat is werkelijk prachtig !
Online, via onze webwinkel, bestelt u eenvoudig zelf kops eiken bladen van 60 mm. dik. Dikkere bladen of bladen in een andere houtsoort zijn leverbaar op aanvraag. Kopshout is bij ons te bestellen tot en met een dikte van maximaal 120 mm.

Een verantwoord bosbeheer en een duurzame productie vinden wij heel belangrijk: ons hout is dan ook altijd gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kopshout blad

Kopshout blad (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

Wij leveren uitsluitend op maat gemaakt

QATRINA maakt massief houten bladen op maat: standaardbladen op maat zagen doen wij niet. Onze klanten bestellen op maat en wij maken het op maat.

Massief hout is erg zwaar: om transportproblemen te voorkomen leveren wij ons kopshout online tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed.
Op aanvraag zijn langere en bredere bladen leverbaar. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een kopshout blad ?