kopshout beuken tablet op maat

kopshout beuken tablet op maat

Heel gemakkelijk en voordelig online bestellen bij QATRINA: een kopshout beuken tablet op maat

Uniek en vrijwel nergens anders te krijgen, maar bij QATRINA ‘gewoon’ online te bestellen: een kopshout beuken tablet op maat voor u gemaakt. U kunt bij ons kopshout tabletten bestellen, maar wij leveren ook op maat gemaakte werkbladen, tafelbladen en keukenbladen in elke denkbare vorm. Wij werken met hoogwaardige houtbewerkingsmachines waarmee wij zo goed als alles voor u kunnen realiseren. Specifieke wensen ? Wij helpen u graag ! Onze contactgegevens treft u hier.

In de webwinkel kunt u bij ons heel eenvoudig kops eiken tabletten en (tafel)bladen bestellen: kops tabletten en (tafel)bladen in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Buiten de website om zijn onder meer kops essen en kops beuken tabletten verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht.

60 millimeter dik kopshout: een lust voor het oog ! Dikkere tabletten op aanvraag. Dunner is helaas niet mogelijk, omdat dan de constructie te kwetsbaar wordt en de kans op breuk te groot. Neem voor extra dik kopshout even contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment.

Duurzaam geproduceerde houtproducten en gegarandeerd FSC gecertificeerd. Een kopshout beuken tablet op maat: schitterend, oersterk en nagenoeg onverwoestbaar en met name geschikt voor (zeer) intensief gebruik als werk- of keukenblad.

 

 

 

kopshout beuken tablet op maat

Kopshout beuken tablet op maat

 

Niets is ons te gek: QATRINA, de maatwerkspecialist in massief houten tabletten

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: niets is ons te gek en iedere vorm is mogelijk met behulp van onze computergestuurde apparatuur. Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft !

Slavonisch beukenhout: de allermooiste beukensoort op dit moment verkrijgbaar. Exclusief voor ons gekweekt in Oost Europa en door onze vaste leveranciers verwerkt tot kopshout tabletten. Bij QATRINA weet u zeker dat u uitsluitend het allerbeste in huis krijgt !

Kops eiken bestelt u gewoon zelf online in onze webwinkel. Voor kops tabletten in een andere houtsoort gelieve even contact met ons op te nemen.
Tabletten leveren wij zowel onbehandeld als kant en klaar. Wij werken ze dan voor u af met Rubio Monocoat 2K houtolie: een professionele olie afkomstig uit de parkethandel. Wij raden af om tabletten van kopshout te lakken: hout werkt, waardoor de laklaag kan gaan scheuren.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout beuken tablet op maat ?