kopshout beuken panelen op maat

kopshout beuken panelen op maat

QATRINA, voor exclusieve kopshout beuken panelen op maat 

Nergens anders in de Benelux te krijgen: schitterende kopshout beuken panelen op maat ! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig, maar ook de meest ingewikkelde andere vormen zijn voor onze supermoderne machines geen probleem. Iets aparts in gedachten ? Stuur ons even een schetsje en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Onze gegevens vindt u hier.

Panelen gemaakt van kopshout kunt u bij ons bestellen in meerdere houtsoorten. Direct via de website leveren wij kopshout gemaakt van Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn ook panelen gemaakt van beukenhout, essenhout en kersenhout verkrijgbaar.
U kunt de panelen gebruiken als tafelblad, maar ook bijvoorbeeld als keukenblad of hakblok. De mogelijkheden zijn legio. Kopshout is oersterk, heeft een prachtige robuuste uitstraling, is vrijwel onverslijtbaar en met name geschikt voor (zeer) intensief gebruik.

Kopshout beuken panelen op maat leveren wij buiten de website om. Stuur ons hiervoor gerust even mailtje en wij gaan ermee aan de slag. Wij maken op maat, dus u kunt bij ons tot op de millimeter nauwkeurig bestellen.

Wij leveren uitsluitend FSC gecertificeerd hout: zo weet u zeker dat u een duurzaam houtproduct in huis haalt.

 

 

 

kopshout beuken panelen op maat

Kopshout beuken panelen op maat (onbehandeld)

 

Voordelig maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig met onze computergestuurde apparatuur

Wij werken computergestuurd: met onze cnc freesmachines kunnen wij alles voor u maken in iedere gewenste vorm. Ook sparingen, afgeronde hoeken of een fraaie verjongde rand om uw panelen is geen probleem.  Verder zoeken hoeft niet: voor interessant geprijsd maatwerk zit u goed bij QATRINA !

Het allermooiste hout, op kleur en structuur geselecteerd door onze vaste producenten in verschillende Balkan-landen. Ons beukenhout is keihard: door de zeer strenge winters ter plaatse groeien de bomen erg langzaam en liggen de jaarringen dicht bij elkaar.

Neem contact met ons op indien u graag kops beuken, kops essen of kops kersenhout zou willen bestellen, of bestel zelf online uw kops eikenhouten panelen in onze webwinkel.

Onze houtproducten zijn zowel helemaal kant en klaar als onbehandeld verkrijgbaar. Wij werken met houtolie van Rubio Monocoat dat veel in de parketbranche wordt gebruikt. Deze twee componenten olie geeft het hout een langdurige bescherming tegen indringen van vocht en andere invloeden van buitenaf.

Bent u geïnteresseerd in onze kopshout beuken panelen op maat ?