kopshout beuken paneel op maat

kopshout beuken paneel op maat

Voordelig en gemakkelijk online bestellen: een kopshout beuken paneel op maat voor u gemaakt 

Een uniek houtproduct en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een prachtig kopshout beuken paneel op maat.
Wij leveren ons kopshout als panelen, maar ook als werkbladen, tafelbladen en keukenbladen. Iedere gewenste vorm is mogelijk met onze hypermoderne freesmachines. Dus moet het iets heel aparts worden, bel of mail ons dan even: wij staan voor u klaar.

Panelen en bladen gemaakt van kops eiken zijn direct via onze website te bestellen. Op aanvraag is kopshout in essen en in beuken ook mogelijk. een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u hier.  Heeft u speciale wensen: neem dan contact met ons op.

Ons kops maken wij in 60 millimeter dik. Dikker is evt. mogelijk op aanvraag, maar dunner leveren wij niet: de constructie wordt dan niet sterk genoeg zodat de kans bestaat dat het paneel breekt. Wilt u graag een dikker paneel bestellen ? Onze contactgegevens vindt u hier.

Schitterend massief kopshout met een dikte van maar liefst 60 mm: uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA. Duurzaam geproduceerd en altijd FSC gecertificeerd. Een internationaal geaccepteerd keurmerk voor een verantwoord, door de lokale overheid gecontroleerde houtkap. Kopshout is met name zeer geschikt om intensief te gebruiken: u zult er jaren plezier van hebben.

 

 

 

kopshout beuken paneel op maat

Kopshout beuken paneel op maat

 

QATRINA is specialist in maatwerk in iedere gewenste vorm en afmeting

Maatwerk in iedere gewenste vorm en afmeting: het kan allemaal bij QATRINA. Alles exact op maat gemaakt met onze computergestuurde cnc freesmachines. Wij zagen niet op maat, maar maken op maat: een duidelijk verschil. U bestelt wat u nodig heeft en u betaalt voor wat u nodig heeft: niks meer of minder.

Kops beukenhouten panelen maken wij van het allerbeste beukenhout afkomstig van de Balkan: Slavonisch beuken. Op uitstraling en kleurstelling uitgezocht door onze vaste leveranciers ter plaatse. Alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg !

Eiken panelen gemaakt van kopshout kunt u direct online in onze webwinkel bestellen: voor kopshout in andere houtsoorten verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. U kunt bij ons kiezen uit onbehandelde panelen, maar ook behandeld met een twee componenten houtolie is mogelijk. Kopshout adviseren wij niet te lakken maar te oliën. Door de werking van het hout is de kans groot dat de laklaag scheurt.

Bent u geïnteresseerd in een kopshout beuken paneel op maat ?