kopshout beuken op maat

kopshout beuken op maat

Exclusief kopshout beuken op maat ? Wij leveren het voordelig online ! 

Bent u zoekende naar kopshout beuken op maat ? Vrijwel niemand kan het leveren, maar QATRINA wel ! Op maat voor u gemaakt in de afmetingen en vorm die u voor ogen heeft. Wij leveren kops beuken als panelen waarmee u zelf uw project kan starten, maar bij ons kunt u ook een kops beuken hakblok, keukenblad, tafelblad of barblad bestellen. Wij beschikken over de aller modernste apparatuur: alle vormen zijn mogelijk ! Neem contact met ons op wanneer u speciale wensen heeft.

Vol massief kopshout beuken op maat kunt u niet direct via onze website bestellen: wij leveren dit net als ons kops essenhout uitsluitend op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten of bel of mail ons even. In onze online webshop leveren wij wel kops eiken op maat: u kunt dit helemaal zelf bestellen (klik hier).

Ons kopshout is verkrijgbaar met een dikte van 6 centimeter. Dikker kopshout is, afhankelijk van de beschikbaarheid, op aanvraag leverbaar. Wij leveren ons kops niet dunner dan 6 centimeter: het geheel wordt dan niet sterk genoeg, met kans op breuk.

Gegarandeerd FSC gecertificeerd en daarmee milieuvriendelijk geproduceerd. Nagenoeg onverwoestbaar en oersterk: dat is ons kopshout beuken.

 

 

 

kopshout beuken op maat

Kopshout beuken op maat (onbehandeld)

 

Voor maatwerk exact tot op de millimeter nauwkeurig moet u bij QATRINA zijn !

Maatwerk, exact tot op de millimeter nauwkeurig ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Een heel aparte vorm ? Geen probleem ! Sparingen, afgeronde hoeken of een verjongede rand ? Het kan allemaal, dus stopt u maar met verder zoeken en bestel vandaag nog uw massief hout op maat bij QATRINA !

Ons kopshout maken wij van het allermooiste hout: door onze vaste producenten in Oost Europa exclusief voor ons op structuur en kleurstelling geselecteerd. Keihard, omdat het door de strenge winters daar heel langzaam groeit, waardoor de jaarringen dicht op elkaar liggen.

Bestel vandaag nog kops eiken via onze website, of neem contact met ons op indien u graag kops beuken of kops essen zou willen bestellen: wij helpen u graag !
Bij ons is zowel kant en klaar als onbehandeld mogelijk: wij behandelen het hout dan met een professionele 2K houtolie: Rubio Monocoat. Omdat hout ‘werkt’ raden wij lakken van kopshout af: de kans is dan groot dat er scheuren in de laklaag ontstaan.

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout beuken op maat ?