kopshout beuken op maat gemaakt

kopshout beuken op maat gemaakt

Zoekt u kopshout beuken op maat gemaakt? Bestel het voordelig bij QATRINA !

Voordelig online bestellen bij QATRINA: prachtig kopshout beuken op maat gemaakt. Wij zijn een van de (heel) weinigen in de Benelux die het op maat voor u kunnen maken, dus doe hier uw voordeel mee ! Ons kopshout maken wij exclusief op maat voor onze klanten: vrijwel iedere vorm in vrijwel iedere afmeting is mogelijk !

U kunt bij ons ‘gewoon’ panelen bestellen waarmee u zelf aan de slag kunt, maar ook een kant en klaar op maat gemaakt hakblok of werkblad is geen probleem. Omdat wij met hypermoderne, computergestuurde machines werken is geen enkele (fantasie)vorm ons te gek ! Mail ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag.

Ons kopshout beuken op maat gemaakt is niet direct online te bestellen: wij leveren dit buiten de website om op aanvraag. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan snel hier voor de mogelijkheden. Persoonlijk contact kan natuurlijk ook via de telefoon: u treft hier onze contactgegevens.
Kops eiken leveren wij wel direct online: klik hier voor onze categorie kops eikenhout. Kopshout leveren wij in 60 mm. dik: op aanvraag is, mits beschikbaar, eventueel dikker verkrijgbaar.

Milieuvriendelijk geproduceerde houtproducten en stuk voor stuk FSC gecertificeerd.

 

 

 

kopshout beuken op maat gemaakt

Kopshout beuken op maat gemaakt, onbehandeld

 

Voor schitterend massief hout op maat voor u gemaakt bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Zelf op maat zagen is niet meer van deze tijd: voor maatwerk bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wilt u een heel speciale vorm laten maken ? Of moet er rondom een afgeschuinde rand gemaakt worden ? Stopt u dan maar met verder zoeken, want ook voor extra bewerkingen zit u goed bij QATRINA !

Wij werken samen met voordelige producenten in het buitenland. Zo kunnen wij ons hout weer voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden. Alleen het allermooiste hout is goed genoeg: u haalt gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis !

U kunt bij ons zowel kant en klaar als onbehandeld kopshout bestellen: het hout wordt dan met een professionele twee componenten houtolie afgewerkt. Massief hout ‘werkt’, daarom raden wij lakken af. Er kunnen dan scheurtjes in de laklaag ontstaan.

Bel of mail ons wanneer u kopshout beuken of kopshout essen zou willen bestellen, of ga direct naar onze website voor ons kops eikenhout op maat.

Bent u geïnteresseerd in ons kopshout beuken op maat gemaakt ?