kopshout barblad op maat

kopshout barblad op maat

Een uniek kopshout barblad op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! 

Op kleur en uitstraling geselecteerd, gemaakt van het mooiste Slavonisch eikenhout en ook nog eens voordelig geprijsd ! Voor een kopshout barblad op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Kopshout is keihard, nagenoeg onverwoestbaar en op maat bij ons te bestellen. Doe er uw voordeel mee, want in de Benelux kan vrijwel niemand anders dit aanbieden.

Ons ingenieuze bestelsysteem maakt bestellen heel eenvoudig: bezoek onze categorie ’tafelbladen kops hout’ op de site, geef de maten in die u nodig heeft en reken af in een beveiligde omgeving. U bestelt dus  relaxt vanuit uw luie stoel thuis !
Via de website leveren wij schitterend mooi Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag kunt u ook een barblad in een andere houtsoort bestellen: klik hier voor de mogelijkheden.

Zelfs de meest ingewikkelde vormen zijn geen probleem, want wij hebben de beschikking over geavanceerde, computergestuurde machines. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Zonder te overdrijven kun je rustig stellen dat een kopshout barblad op maat een waar huzarenstukje is: met de hand gemaakt door vierkante massief eikenhouten blokjes met elkaar te verlijmen.
Online kunt u bij ons kopshout bestellen in 6 centimeter dik massief Slavonisch eikenhout. Onbehandeld om zelf verder af te werken is mogelijk, maar ook kant en klaar is geen probleem: wij behandelen het dan met een 2 componenten houtolie. Dat kan in kleur of transparant. Onze producten zijn FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd.

 

 

 

kopshout barblad op maat

 

Bijkomende kosten voor maatwerk ? Niet bij QATRINA !

Wij zagen niet op maat, wij maken op maat. Een wezenlijk verschil, want bij ons betaalt u dus ook niet voor restafval. Kopshout is via de site te bestellen in liefst 60 mm. dik Slavonisch eikenhout. Tijdens het transport is kopshout kwetsbaar: daarom leveren wij via de webwinkel niet langer dan 2,4 meter. Neem contact met ons op indien u een langer barblad nodig heeft, want dat kan buiten de website om.

Andere houtsoorten dan eiken zijn niet altijd voorradig en moeten wij aanvragen. Bel of mail ons hiervoor even: wij gaan er dan zo snel mogelijk voor u mee aan de slag.

Een prachtig massief eiken barblad precies op maat voor u gemaakt van het allermooiste hout ? Dat kan voordelig bij QATRINA !  Bovendien bezorgen wij het ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

Bent u geïnteresseerd in een kopshout barblad op maat ?