kopshout acacia paneel op maat

kopshout acacia paneel op maat

Een schitterend kopshout acacia paneel op maat voor u gemaakt: bestel het voordelig online bij QATRINA !

Vrijwel nergens te vinden, maar bij QATRINA leverbaar in iedere gewenste vorm en afmeting: een kopshout acacia paneel op maat. Kopshout is ijzersterk en nagenoeg onverwoestbaar: u heeft er uw hele leven plezier van. Wij onderhouden een nauwe samenwerking met meerdere vaste producenten buiten Nederland. Daardoor kunnen wij onze houtproducten zeer scherp inkopen, en deze voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden.

Direct via onze webshop kunt u bij ons kops Slavonisch eiken op maat bestellen. Buiten onze website om is kops essen, kops beuken, kops kersen en kops acacia op maat mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op per mail of telefoon. Bij QATRINA vindt u gegarandeerd wat u zoekt en wij maken het exact in de door u gewenste vorm en afmetingen.

Een kopshout acacia paneel op maat maken wij nog geheel met de hand door talloze vierkante blokjes hout aan elkaar te lijmen tot het uiteindelijke paneel. De blokjes zijn ongeveer 43 bij 43 millimeter met een standaarddikte van 60 millimeter. U kunt uw paneel bij ons nog onbehandeld bestellen, maar ook al geheel behandeld met een twee componenten houtolie, in kleur of in transparant. Lakken van kopshout raden wij af: door de werking van het hout kan de laklaag op den duur kleine scheurtjes gaan vertonen waar zich vuil en vocht in kan ophopen.

Vanzelfsprekend gebruiken wij uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: alles is bij ons dan ook nog eens FSC gekeurd en wordt onder streng toezicht van de lokale overheden gekweekt en gekapt.

 

 

 

kopshout acacia paneel op maat

Kopshout acacia paneel op maat

 

Bij QATRINA krijgt u geen op maat gezaagd paneel, maar een op maat gemaakt paneel

Zagen op maat doen wij niet aan: bij ons worden de panelen allemaal op maat voor onze klanten gemaakt. Reststukken kennen wij niet en betaalt u dus ook niet voor. Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm moet u dus bij QATRINA zijn ! Moeten er nog bepaalde sleuven of uitsparingen in het paneel gemaakt worden ? Bij ons kan het allemaal ! Mail ons dus gewoon even uw wensen en wij gaan er voor u mee aan de slag.

Kopshout in Slavonisch eiken is direct online via onze website te bestellen. Kopshout in andere houtsoorten, waaronder essenhout, beukenhout, kersenhout en acaciahout leveren wij op aanvraag.

Alles wordt bij ons met zorg en liefde door echte vakmensen in het buitenland voor u gerealiseerd. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zorgt onze eigen transportdienst voor een snelle levering bij u thuis. Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken !

Bent u geïnteresseerd in een kopshout acacia paneel op maat ?