kops werkblad

kops eiken werkblad op maat

Een fraai kops werkblad, helemaal op maat gemaakt door QATRINA

Een kops werkblad is heel erg gewild op dit moment, en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kopshout is echter de laatste jaren fors gestegen, maar wij beschikken gelukkig al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij nog steeds kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij prachtig Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem hiervoor even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uw kops werkblad wordt handmatig (!) voor u samengesteld uit houten blokjes van ca. 43×43 mm. en is via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij ook kopshout op maat leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kops werkblad

Kops werkblad

 

Bestel alleen wat u nodig heeft: uw kops werkblad op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: kopshout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw massief kops werkblad op maat bestellen zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Ons kopshout is via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker werkblad ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
Het kops werkblad wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, omdat wij service belangrijk vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops werkblad ?