kops tabletten op maat

kops tabletten op maat

Exclusieve kops tabletten op maat voor u gemaakt ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA !

Prachtige massieve kops tabletten op maat bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel thuis online bij QATRINA. Kopshout is een eeuwenoud onverslijtbaar houtproduct. Ondanks recente prijsverhogingen zijn wij nog steeds in staat kopshout voor aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Kops leveren wij via de website in prachtig licht Slavonisch eikenhout. Op aanvraag zijn echter ook kopshout tabletten in andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor onze overige houtsoorten). Doordat onze producenten met computergestuurde apparatuur werken, is zo goed als elke denkbare vorm en afmeting mogelijk. Dus heeft u een afwijkende afmeting of vorm nodig, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Puur vakmanschap, want de kops tabletten op maat worden nog steeds volgens eeuwenoude traditie handmatig opgebouwd uit aan elkaar verlijmde vierkante blokjes massief hout. Online leveren wij kopshout van 60 mm. dik. Dikker is mogelijk op aanvraag. Ons kopshout wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is FSC gekeurd Een waarborg voor verantwoorde houtkap.

 

 

 

kops tabletten op maat

 

Bij QATRINA Bestelt u wat u nodig heeft tot op de mm. nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Bestel gewoon uw kopshout tabletten op maat zonder bijkomende kosten. Zelf gaan zagen, schaven en schuren is toch niet meer van deze tijd ?!

Het bestelsysteem op onze website berekent aan de hand van de door u ingevoerde afmetingen de prijs voor het kops tablet uit. Kopshout is om logistieke redenen via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm.

Langere of bredere tabletten nodig ? Of toch liever een andere houtsoort of dikker ? Geen probleem, want op aanvraag is dit allemaal gewoon mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze producten worden stuk voor stuk op maat in het buitenland voor u gemaakt. Vervolgens worden deze per vrachtauto naar Nederland vervoerd. Samen met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er dan voor dat de bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten bezorgd worden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops tabletten op maat ?