kops platen

kops platen

Prachtige massief houten kops platen voor aantrekkelijke prijzen ? Bestel ze dan eenvoudig online bij QATRINA !

Heel simpel en voordelig online bestellen bij QATRINA: schitterende kops platen, exact op maat voor u gemaakt !
Kops platen gemaakt van het mooie en oersterke Slavonisch eiken, maar ook platen in een andere houtsoort. Deze zijn op aanvraag te bestellen. Allemaal stuk voor stuk op maat voor u gemaakt in zo goed als iedere afmeting en vorm.

Door onze inmiddels al jarenlange samenwerking met vaste producenten buiten Nederland, kunnen wij absolute topkwaliteit tegen interessante prijzen aanbieden. Wij zijn bovendien een van de weinige leveranciers van kopshout in de Benelux. Anderen komen vaak niet verder dan een gefineerde verzie. Bij ons krijgt u ‘echt’ kopshout dus vol massief.

Om het allemaal niet onnodig ingewikkeld te maken leveren wij online alleen kops Slavonisch eiken platen. Platen in een andere houtsoort zijn op aanvraag mogelijk. Wij hebben van de diverse mogelijkheden een overzicht op onze website geplaatst. Klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’. Bent u geïnteresseerd in kops platen in een andere houtsoort ? Stuur ons dan even een mailtje met uw wensen. Ons mailadres en telefoonnummer vindt u hier.

Absoluut vakmanschap van onze producenten: de kops platen worden namelijk nog met de hand gemaakt door vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Kopshout is bij ons online te bestellen in Slavonisch eiken van 6 centimeter dik. Dikkere platen zijn mogelijk op aanvraag: wij kunnen kops leveren tot en met een dikte van 12 centimeter. Pure kwaliteit in combinatie met een duurzame houtkap: ons hout is namelijk ook nog eens altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops platen

Kops plaat (Slavonisch eiken)

 

Massief eiken, maar ook platen in een andere houtsoort zijn leverbaar

Liever uw platen in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even een kijkje op de website bij onze categorie ‘andere houtsoorten‘. U kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen.

Massieve kopshout platen zijn door hun minimale dikte van 6 cm. al gauw heel erg zwaar. Om problemen tijdens het transport te voorkomen kunt u bij ons online alleen kopshout met een dikte van 6 centimeter tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Langere of bredere platen zijn uitsluitend op aanvraag te bestellen. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops platen ?