kops platen op maat

kops platen op maat

Exclusieve kops platen op maat gemaakt voor vriendelijke prijzen ? Bestel ze gewoon online bij QATRINA !

Onze klanten hoeven er de deur niet meer voor uit, want prachtige kops platen op maat bestelt u tegenwoordig gewoon thuis online bij QATRINA !
De platen maken wij van het mooie, veelgeprezen lichte Slavonisch eikenhout. Platen in andere houtsoorten zijn echter ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Omdat onze producenten met zeer hoogwaardige machines werken, kunnen wij praktisch elke vorm en afmeting leveren.

Een jarenlange samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland zorgt ervoor dat wij onze producten nog steeds voor zeer concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Bovendien zijn wij zo’n beetje de enige in Nederland en België die kops kunnen leveren.

Het overgrote deel van ons kopshout wordt besteld in eiken. Daarom leveren wij online via de website alleen kops eiken platen. Kopshout platen in andere houtsoorten leveren wij dan ook op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier. Wilt u uw kops platen liever in een andere houtsoort dan eiken ? Mail ons dan even uw wensen of neem telefonisch contact met ons op. Onze contactgegevens treft u hier.

Kops platen worden door onze producenten gemaakt door allemaal vierkante blokjes hout met elkaar te verlijmen. Een echt monnikenwerk.
Kops kunt u bij ons online bestellen in eiken met een dikte van 6 centimeter. Op aanvraag zijn ook dikkere platen mogelijk. Wij leveren tot en met 12 centimeter dik. Topkwaliteit gecombineerd met een gegarandeerd duurzame houtkap: al het door ons gebruikte hout is namelijk ook nog eens FSC gekeurd.

 

 

 

kops platen op maat

Kops plaat op maat (Slavonisch eiken)

 

Eiken platen, maar ook andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk 

Neem voor platen in een andere houtsoort dan eiken even een kijkje op onze website: klik hier of neem direct contact met ons op. Kopshout platen zijn door hun dikte van 6 centimeter zelfs in kleinere afmetingen al gauw heel zwaar.
Om te voorkomen dat ze beschadigen of breken tijdens het transport, kunt u online uitsluitend kops met een dikte van 6 cm. tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bij ons bestellen. Langer of breder leveren wij alleen op aanvraag. Neem hiervoor dus contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops platen op maat ?