kops op maat

kops op maat

Schitterend kops op maat voor u gemaakt bestelt u gewoon online bij QATRINA

Vol massief kops op maat is weer terug van weggeweest. Niet verwonderlijk trouwens, want kopshout is prachtig en vrijwel onverslijtbaar. Ondanks recente prijsstijgingen kunnen wij kopshout gelukkig nog steeds zeer scherp aanbieden. Ga voor echt en geen fineer: welkom bij QATRINA.

In onze online webwinkel kunt u helemaal zelf Slavonisch kops eiken bestellen. Op aanvraag is ook kops in een andere houtsoort mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten). U kunt bij ons terecht voor praktisch elke gewenste vorm en afmeting. Neem voor de mogelijkheden gewoon even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Puur vakmanschap: het kops op maat wordt nog handmatig opgebouwd uit blokjes van zo’n 43×43 mm. in het vierkant. Via de website leverbaar met een standaarddikte van 60 mm. maar dikker kops kan ook op aanvraag: wij leveren tot en met 120 mm. dik. Ons kopshout wordt allemaal gegarandeerd duurzaam geproduceerd en is uiteraard  FSC gekeurd.

 

 

 

kops op maat

 

 

Bij QATRINA bestelt u wat u nodig heeft: niks meer en niks minder 

Zonder bijkomende kosten uw kopshouten panelen op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Dus waarom bespaart u zichzelf niet het op maat zagen, het schaven en schuren ?

Het innovatieve bestelsysteem op onze website berekent a.d.h.v. de door u ingevoerde afmetingen vrijwel direct de prijs voor het paneel. Afrekenen kan veilig met iDEAL. Kopshout van Slavonisch eiken is online te bestellen in 60 mm. dik, maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed.

Langer of breder kops nodig ? Of liever een andere houtsoort of een dikker paneel ? Op aanvraag gewoon bij ons te bestellen. Stuur ons even een mail met uw wensen, of neem contact met ons op per telefoon.

Het kops op maat wordt door onze producenten in het buitenland voor u gemaakt en op transport naar Nederland gezet. In samenwerking met onze professionele koeriersdienst worden de bestellingen hierna zo spoedig mogelijk bij onze clientèle bezorgd. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, omdat wij service belangrijk vinden.

Bent u geïnteresseerd in ons kops op maat ?