kops meubelpanelen

kops meubelpanelen

Prachtige massief kops meubelpanelen nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze eenvoudig en voordelig online !

Bestel ze gewoon eenvoudig online: exclusieve kops meubelpanelen. QATRINA maakt ze voor u op maat tot op de millimeter nauwkeurig.

Meubelpanelen van kopshout zijn zeer gewild, maar moeilijk te krijgen: wij zijn een van de weinigen in de Benelux die deze panelen überhaupt kunnen leveren, dus verder zoeken heeft niet erg veel zin.

In onze online webwinkel kunt u kops eiken bestellen. Kops meubelpanelen op maat in een andere houtsoort (klik hier voor ons overzicht) zijn leverbaar op aanvraag.

Wij werken samen met professionele leveranciers in het buitenland. Omdat deze met de allernieuwste computergestuurde houtbewerkingsmachines werken, zijn doorgaans alle denkbare vormen te maken. Mocht u dus een heel ingewikkelde vorm voor uw meubelpaneel in gedachten hebben, neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Echt ouderwets vakmanschap, want de kops meubelpanelen worden nog op traditionele wijze met de hand gemaakt van blokjes hout van ongeveer 4,3×4,3 centimeter. Online leveren wij kops eiken meubelpanelen van 60 mm, dik. Dikker kan eventueel ook: wij leveren kopshout op maat tot en met maximaal 120 mm. dik.

De meubelpanelen zijn voor talloze toepassingen te gebruiken: zo zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken als werkblad, keukenblad of als tafelblad. Een belangrijke voetnoot: houd u er a.u.b. wel rekening mee dat massief hout helemaal ‘ingepakt’ dient te worden met een kwalitatief goede houtolie of lak. Zo beleeft u er het langste plezier van.

De allerbeste kwaliteit en milieuvriendelijk geproduceerd, want ons hout is altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops meubelpanelen

Kops eiken meubelpaneel behandeld met Rubio Monocoat houtolie transparant

 

Kops panelen op maat in eiken, maar eventueel ook in een andere houtsoort   

Massief houten meubelpanelen in standaard maten of op maat gezaagde panelen tegen een extra zaagvergoeding ?
Daar doen wij niet aan mee ! Wij maken meubelpanelen op maat. U selecteert zelf de gewenste afmetingen, en ons online rekensysteem doet de rest.

Wij leveren om logistieke redenen via de website alleen kops eiken in 60 mm. dik met een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Niet getreurd: langer, breder, dikker of een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze kops meubelpanelen ?