kops meubelpanelen op maat

kops meubelpanelen op maat

Massieve kops meubelpanelen op maat bestellen ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA !

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan: bestel uw kops meubelpanelen op maat gewoon online bij QATRINA ! Kops panelen zijn op dit moment zeer gewild, maar ook moeilijk te krijgen: wij zijn namelijk een van de weinige bedrijven die kopshout kunnen leveren. Verder zoeken heeft in dit geval dus helaas niet veel zin.

Wij onderhouden een intensieve samenwerking met onze producenten in het buitenland. Deze werken met moderne, hoogwaardige machines, waardoor zo goed als alle denkbare vormen te maken zijn. Een heel ingewikkelde, moeilijke vorm is dus geen probleem voor ons. Neem gewoon even contact met ons op, dan lopen wij de mogelijkheden even met u door.

Online leveren wij uitsluitend kops eiken, maar kopshout in andere houtsoorten (klik hier voor een overzicht) is verkrijgbaar op aanvraag. Alleen de beste kwaliteit en uiteraard duurzaam geproduceerd: ons hout is dan ook altijd FSC gekeurd.

Puur ambachtelijk vakwerk: onze kops meubelpanelen op maat worden op eeuwenoude traditionele wijze handmatig opgebouwd uit blokjes van circa 4,3×4,3 centimeter tot het uiteindelijke paneel. Via onze website kunt u kops eiken in 60 mm, dik bestellen. Dikkere panelen zijn mogelijk op aanvraag. Kopshout is leverbaar tot en met een dikte van 120 mm.

Talloze toepassingen zijn te verzinnen: kops panelen zijn zo onder meer zeer goed te gebruiken als tafelblad, werkblad of keukenblad. Wel een punt van aandacht: massief hout moet absoluut helemaal ‘ingepakt’ worden met een goede lak of houtolie om kromtrekken als gevolg van invloeden van buitenaf tegen te gaan. Dus ook de zijkanten en de onderkant mogen niet vergeten worden !

 

 

 

kops meubelpanelen op maat

Kops eiken paneel in Rubio Monocoat houtolie transparant

 

Maatwerk in Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten   

Houten meubelpanelen alleen in standaardmaten te bestellen of voor u op maat gezaagd tegen een exorbitante zaagvergoedingen ?
QATRINA doet daar niet aan mee, want wij maken uw panelen gewoon op maat. Op onze website geeft u zelf de gewenste afmetingen in, en ons uitgekiende online bestelsysteem zorgt voor de rest.

Om transportproblemen te voorkomen leveren wij online alleen kops eiken meubelpanelen in 60 mm. dik, maximaal 2,4 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed. Maar wees gerust: langere, bredere, dikkere en panelen in andere houtsoorten zijn gewoon mogelijk buiten onze website om. Neem even contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze kops meubelpanelen op maat ?