kops meubelpaneel op maat

kops meubelpaneel op maat

Een prachtig kops meubelpaneel op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een kops meubelpaneel op maat is erg gewild en dat is heel begrijpelijk, want kops is een ijzersterk en praktisch onverwoestbaar houtproduct ! Jammer genoeg is de prijs voor kopshout de laatste tijd behoorlijk gestegen. Omdat wij al geruime tijd over onze eigen voordelige leveranciers beschikken, kunnen wij onze producten gelukkig nog altijd zeer aantrekkelijk aanbieden.

Wij leveren via de website kops Slavonisch eiken, maar buiten de website om, ook kops in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Zo goed als iedere door u gewenste vorm en afmeting is mogelijk ! Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Een kops meubelpaneel op maat wordt nog handmatig opgebouwd uit houten blokjes van ongeveer 43×43 mm. en is in onze webwinkel leverbaar met een dikte van 60 mm. Dikker leveren wij op aanvraag: 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm is geen probleem ! Neem gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend is al ons hout duurzaam geproduceerd en dus altijd  FSC gekeurd.

 

 

 

kops meubelpaneel op maat

Kops meubelpaneel op maat (eiken)

 

Een kops meubelpaneel helemaal op maat voor u gemaakt

Een vol massief kops paneel alleen in standaardafmetingen of tegen absurd hoge kosten op maat voor u gezaagd ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Wij leveren gewoon kopshout op maat zonder extra kosten.

Ons bestelsysteem berekent aan de hand van de door u ingegeven maten, automatisch de prijs per m2 uit, en vervolgens de uiteindelijke prijs voor het paneel.
Via de site kunt u kopshout panelen bestellen met een dikte van 60 mm. De maximale lengte bedraagt 2,4 meter, ende maximale breedte 1,2 meter. Heeft u langere of bredere kops panelen nodig ? Of gaat uw uw voorkeur uit naar een andere houtsoort of een dikker paneel ?

Niet getreurd, want buiten onze website om leveren wij ook dikkere, langere en/of bredere panelen op aanvraag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een mooi kops meubelpaneel op maat ?