kops kersenhout

kops kersenhout

Precies op maat voor u gemaakt in de vorm die u zoekt: kops kersenhout bestelt u voordelig bij QATRINA !

Een prachtig houtproduct met een karakteristieke kleur, oersterk en helemaal op maat gemaakt in de door u gewenste vorm: kops kersenhout bestelt u voordelig bij QATRINA en onze eigen koeriersdienst zorgt voor een correcte levering bij u thuis. Zo makkelijk is bestellen bij QATRINA !

Massief hout in een kops uitvoering is zeldzaam in de Benelux: bijna niemand anders kan dit leveren, maar bij QATRINA kunt u het gewoon op maat bestellen ! In de webwinkel op de site vindt u kops eikenhout. Online kunt u hier kops eiken panelen, kops eiken tafelbladen, kops eiken barbladen, kops eiken keukenbladen en dergelijke bestellen.
Kopshout in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: neem dus voor kops essenhout, kops beukenhout, kops acaciahout of kops kersenhout even contact met ons op. U kunt ons mailen, maar een persoonlijk gesprek via de telefoon kan natuurlijk ook: klik hier voor onze contactgegevens.

Met een product gemaakt van kopshout haalt u iets heel aparts in huis: vrijwel niemand heeft dit, het is beresterk en heeft een zeer robuuste uitstraling. Met recht een ware ‘special’ onder de houtproducten ! Door onze geselecteerde partnerbedrijven buiten Nederland volgens oeroude traditie met de hand gemaakt. De blokjes zijn ongeveer 4,5 centimeter in het vierkant en worden met behulp van een twee componenten houtlijm met elkaar verlijmd. Het resultaat is oogverblindend mooi !

Wij maken het allemaal in kopshout: prachtige barbladen, keukenbladen, werkbladen, tafelbladen en nog veel meer 

Exclusieve kwaliteit voor betaalbare prijzen: daar staat QATRINA voor. Een 6 centimeter dik hoogwaardig houtproduct waar u gegarandeerd vele jaren plezier van heeft. Iets echt unieks, iets echt speciaals ? Dan is kopshout zeker het overwegen waard.
Stelt u het zich even voor: een schitterend kops kersen tafelblad, kops kersen keukenblad, kops kersen bureaublad of kops kersen tafelblad. Helemaal op maat voor u gemaakt ! Het kan bij QATRINA, dus bel of mail ons even.

 

 

 

kops kersenhout

kops kersenhout (blokjes 45×45 mm. onbehandeld, 60 mm. dik)

Kopshout, maar ook vol massief hout op maat in vingerlas en doorgaande lamellen, verkrijgbaar in meerdere houtsoorten

De houtspecialist voor Nederland en België: QATRINA.
Niet alleen kops eikenhout en kopshout in andere houtsoorten, maar ook maatwerk in massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas. Duurzaam geproduceerd uit met de hand op kleur en structuur geselecteerd FSC gecertificeerd hout.

Bent u geïnteresseerd in ons kops kersenhout ?