kops kersen

kops kersen

Op maat gemaakt in elke vorm: voor kops kersen moet u bij QATRINA zijn !

IJzersterk, schitterend mooi van kleur, op maat voor u gemaakt in de vorm die u zoekt en voordelig door onze eigen transportdienst thuis bij u afgeleverd: voor kops kersen moet u gewoon bij QATRINA zijn ! U heeft het vast al ontdekt: kopshout is in België en Nederland nauwelijks te vinden. Wij durven dan ook gerust te stellen dat wij uniek zijn in de Benelux.
QATRINA levert online via de website kops Slavonisch eiken panelen, tafelbladen, barbladen, keukenbladen en meer. Naast kops eiken is op aanvraag ook kops beuken, kops acacia, kops essen en kops kersen verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en op maat voor u gemaakt in elke gewenste uitvoering. Onze freesmachines zijn computergestuurd: de meest waanzinnige vormen kunnen wij voor u maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Stuur ons een mailtje of neem contact met ons op per telefoon.

Kopshout is een zeldzame verschijning en dat is jammer. Het is onverwoestbaar en heeft een unieke, exclusieve uitstraling. U haalt met recht iets heel speciaals in huis. Traditioneel door nog echte vakmensen handmatig opgebouwd door onze vaste producenten in het buitenland. Onze jarenlange samenwerking resulteert in scherpe inkoopprijzen, waar ook u weer van profiteert. Gegarandeerde kwaliteit voor een betaalbare prijs !

Een prachtig barblad, keukenblad, werkblad, hakblok, snijplank of tafelblad ? Denk ook eens aan kopshout !

Een houtproduct opgebouwd uit kopshout straalt robuustheid en exclusiviteit uit. Een hoogwaardig, 6 centimeter dik product dat uw leven lang zal meegaan. Dus bent u op zoek naar iets speciaals ? Denk dan ook eens aan kopshout !
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel op maat voor u maken: een kops kersenhouten keukenblad, een kops kersenhouten bureaublad, een kops kersenhouten tafelblad, een kops kersenhouten hakblok of een kops kersenhouten barblad. Bij QATRINA geen probleem. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

 

 

 

kops kersen

kops kersen (onbehandeld, 60 mm. dik)

QATRINA: uw voordelige leverancier van kopshout, maar ook massief hout op maat in vingerlas en in doorgaande lamellen 

Zeldzaam in België en in Nederland: kops eiken en kopshout in andere houtsoorten. Wij leveren het ‘gewoon’ op maat ! Wist u dat wij niet alleen kopshout leveren, maar ook houtproducten in schitterende doorgaande lamellen en met een vingerlasverbinding ? Uiteraard gemaakt van FSC gecertificeerd vol massief hout. Bij QATRINA vindt u het allemaal.

Bent u geïnteresseerd in ons kops kersen ?