kops kersen hakblok

kops kersen hakblok

Bestel uw kops kersen hakblok in iedere gewenste vorm en in iedere gewenste afmeting voordelig bij QATRINA 

Een juweel voor in uw keuken: prachtig mooi van kleur, ijzersterk en ook nog eens op maat gemaakt in de afmetingen en vorm die u zoekt: een uniek kops kersen hakblok van QATRINA ! Uniek, want dit kunt u nergens anders vinden !

QATRINA is de kopshout specialist van de Benelux. Via onze website leveren wij kopshout gemaakt van prachtig Slavonisch eiken, maar wij kunnen nog veel meer dan dat: op aanvraag leveren wij namelijk ook nog hakblokken van kops essen, kops acacia, kops beuken en van kops kersen. Zeer gunstig geprijsd, maar van een superieure kwaliteit. Zoekt u een hakblok met een afwijkende vorm, of moet het echt tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt worden ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij werken computergestuurd.

Een uniek en veelzijdig houtproduct: dat is kopshout. IJzersterk en schitterend mooi. Eeuwenlang gebruikt om er onder meer slijtvaste vloeren in de horeca en in sportaccommodaties van te maken. Puur traditioneel handwerk met een zeer exclusieve uitstraling. Onze producenten bevinden zich allemaal buiten Nederland, waardoor wij ons kopshout voor scherpe prijzen kunnen inkopen: scherpe inkoopprijzen zorgen ervoor dat wij het u weer voordelig kunnen aanbieden aan onze klanten.

De mogelijkheden in kopshout zijn legio: barbladen, werkbladen, tafelbladen, keukenbladen, hakblokken, snijplanken en meer

Kersenhout in kopshoutuitvoering heeft een warme uitstraling, is zo goed als onverslijtbaar en is bij ons verkrijgbaar in maar liefst 6 centimeter dik massief hout !
Uitgekeken op de standaard houtproducten bij de keukenleverancier en toe aan iets dat nagenoeg niemand anders heeft ? Dan heten wij u van harte welkom, want voor exclusieve niet alledaagse houtproducten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Of het nou een kops werkblad, een kops bureaublad, een kops keukenblad, een kops tafelblad of een kops snijplank moet zijn: QATRINA maakt het allemaal op maat voor u en onze eigen koeriersdienst bezorgt het ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis ! Hoe gemakkelijk wilt u het hebben: niks geen gesjouw en gesleep meer met zware spullen !

 

 

 

kops kersen hakblok

kops kersen hakblok (onbehandeld)

Voor kops eikenhout op maat en kopshout in andere houtsoorten moet u toch echt bij QATRINA zijn

Voor kops eikenhout en kopshout producten in een andere houtsoort hoeft u niet verder te zoeken, want in de Benelux zijn wij zo’n beetje de enige die dit kunnen aanbieden. Naast kopshout kunt u bij ons ook terecht voor hout op maat in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering. Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend FSC gecertificeerd hout. QATRINA, doe er uw voordeel mee !

Bent u geïnteresseerd in een kops kersen hakblok ?