kops houten werkblad

kops houten werkblad

Op zoek naar een kops houten werkblad ? Bij QATRINA bestelt u het heel voordelig !

Bij ons bestelt u het voordelig op maat: een kops houten werkblad. Eeuwenoude traditie, oersterk en onverslijtbaar: dat is kopshout. Wij zijn trouwens een van de weinigen in België en Nederland die dit kopshout kunnen leveren. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA dus !

In onze webshop vindt u kopshout standaard gemaakt van het mooie en zeer sterke Slavonisch eiken, maar op aanvraag, buiten onze website om, leveren wij ook werkbladen in andere houtsoorten. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst: klik hier Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via email en telefoon.

Volgens eeuwenoude traditie worden de kops houten werkbladen nog helemaal met de hand opgebouwd uit houten blokjes van ongeveer 43×43 mm.
Online leveren wij de werkbladen met een dikte van 60 mm. maar een dikker werkblad kan ook: dit is mogelijk tot en met een maximale dikte van 120 mm.

Tegen een geringe meerprijs maken wij eventueel ook de benodigde sparingen voor het kooktoestel en/of de spoelbak(ken) er al meteen voor u in. U hoeft het blad vervolgens alleen nog maar te (laten) plaatsen.

QATRINA streeft naar een verantwoord bosbeheer en een duurzame productie: al het door ons gebruikte hout is daarom gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kops houten werkblad

Kops houten werkblad (Slavonisch eiken)

Helemaal op maat voor u gemaakt in zo goed als elke afmeting en vorm: in Slavonisch eiken, maar ook in een andere houtsoort

In verband met onze logistiek leveren wij via de website kops eiken tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.
Veel langer, breder, een andere houtsoort of een andere vorm is echter gewoon mogelijk op aanvraag. Neemt u hiervoor even contact met ons op a.u.b.

De kops houten werkbladen worden door producenten in Oost-Europa op maat voor ons gemaakt en vervolgens naar Nederland getransporteerd.
In nauwe samenwerking met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er voor dat de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten worden bezorgd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten werkblad ?