kops houten tabletten

kops houten tabletten

Kops houten tabletten, op maat voor u gemaakt door QATRINA  

Exact tot op de millimeter op maat voor u gemaakt: prachtige kops houten tabletten bestelt u gewoon bij QATRINA !
Dit houtproduct wordt al eeuwen gebruikt en is zo goed als onverslijtbaar. Omdat het puur handwerk betreft is het niet goedkoop, maar omdat wij jaren geleden een samenwerking met voordelige producenten in Oost Europa zijn aangegaan kunnen wij dit unieke product voor zeer scherpe prijzen aanbieden.

Ons kopshout heeft maar liefst een dikte van 60 millimeter en is via onze webwinkel in eiken te bestellen. Wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken: een veel mooiere en hardere eikensoort dan het veelgebruikte Europees eiken. Slavonisch eiken is door zijn langzame groei ook veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen. Kops tabletten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website: klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten.

Wij werken met computergestuurde machines waarmee praktisch elke vorm gerealiseerd kan worden, dus ook voor ingewikkelde vormen zit u goed bij QATRINA. Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag.

De kops houten tabletten zijn standaard leverbaar in 60 mm. dik, maar op aanvraag zijn dikkere tabletten eventueel ook mogelijk. Dunner leveren wij helaas niet, omdat dan het tablet dan niet sterk genoeg wordt en de kans groot is dat het breekt.

Door de enorme drukvastheid is kopshout zeer geschikt voor intensief gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hakblokken en snijblokken, maar ook aan een prachtig tafelblad of keukenblad. Onze tabletten worden allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout: een garantie voor een duurzame houtkap en productie.

 

 

 

kops houten tabletten

 

Uitsluitend maatwerk

Wij zagen niet op maat, wij maken op maat: een groot verschil. Bij QATRINA bestelt u dus alleen wat u nodig heeft en u betaalt niet voor de restanten. Eigenlijk heel vanzelfsprekend, maar weinigen werken zo.
Bestellen is een fluitje van een cent en kan relaxt vanaf de bank thuis. Afrekenen doet u veilig met iDeal (vanuit NL) of Bancontact (vanuit BE) en wij verzorgen de rest.

U kunt bij ons online kops eiken tabletten bestellen tot maximaal 2,4 lang en maximaal 1,2 meter breed. Neem voor tabletten in een andere houtsoort en langere en/of bredere tabletten even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops houten tabletten ?