kops houten tabletten op maat

kops houten tabletten op maat

Zoekt u iets unieks ? Kies dan voor kops houten tabletten op maat van QATRINA !

Voor exclusieve kops houten tabletten op maat zit u goed bij QATRINA. Vrijwel nergens te krijgen, maar bij ons bestelt u zo gewoon online op maat.
Kops werd al in de middeleeuwen gebruikt, en dat is natuurlijk niet voor niets: een prachtig en zo goed als onverslijtbaar houtproduct.

Nog helemaal met de hand gemaakt uit talloze kleine houten blokjes die aan elkaar verlijmd worden.
Wij laten ons kopshout in het buitenland maken, waardoor wij het voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Daar profiteren onze klanten weer van.

Maar liefst een dikte van 60 millimeter en online in eiken leverbaar. Hiervoor maken wij gebruik van Slavonisch eikenhout: een beduidend mooiere en veel hardere houtsoort dan Europees eiken. Slavonisch eiken is ook veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. De diverse mogelijkheden vindt u in het overzicht op onze website: klik hier.

Praktisch iedere gewenste vorm is mogelijk, want onze leveranciers werken allemaal met computergestuurde houtbewerkingsmachines. Neem dus voor heel ingewikkelde vormen gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Kops houten tabletten op maat met een dikte van 60 millimeter. Op aanvraag eventueel ook nog dikker. Dunnere tabletten zijn echter niet mogelijk omdat het geheel dan niet sterk genoeg wordt.

Bij uitstek geschikt voor intensief gebruik door de hoge drukvastheid. Wij maken er derhalve naast hakblokken, snijblokken en tafelbladen ook veel werkbladen voor bijvoorbeeld in de keuken van. Ons massief hout wordt opgebouwd uit FSC gekeurd hout: een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops houten tabletten op maat

 

Voor maatwerk moet u bij QATRINA zijn 

QATRINA zaagt geen tabletten op maat, QATRINA maakt tabletten op maat. Bestel dus gewoon wat u nodig hebt en betaal niet voor zaagafval. Klinkt logisch, maar weinig ‘collega’s’ werken zo.
Om te bestellen hoeft u de deur niet eens uit: dat kan vanuit uw luie stoel thuis, en afrekenen doet u in een veilige betaalomgeving met iDeal (vanuit NL) of Bancontact (vanuit BE).

In onze webshop kunt u kopshout eiken tabletten bestellen tot max. 2,4 lang en max. 1,2 meter breed. Een andere houtsoort en langere en/of bredere tabletten zijn alleen op aanvraag mogelijk: neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops houten tabletten op maat ?