kops houten panelen

kops houten panelen

Kops houten panelen nergens te krijgen ? QATRINA levert ze op maat ! 

Exact tot op de millimeter nauwkeurig: kops houten panelen bestelt u gewoon bij QATRINA. Een eeuwenoud onverslijtbaar houtproduct. Niet goedkoop, maar bedenk dat u hier uw hele leven lang plezier aan zult beleven. In de Benelux vrijwel nergens te vinden, maar bij ons gewoon leverbaar: omdat wij al jaren samenwerken met vaste leveranciers in Oost Europa kunnen wij kops tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Verder zoeken zal u weinig opleveren.

Wij leveren online uitsluitend kopshout in eiken: dit bestelt u eenvoudig en helemaal zelf in onze webshop. Ons kops eiken wordt gemaakt van prachtig Slavonisch eiken: een van de hardere eikensoorten en van zichzelf al goed bestand tegen torderen en kromtrekken. Kops panelen in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn desgewenst mogelijk op aanvraag. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier.

Wij werken met computergestuurde machines waardoor praktisch iedere vorm te maken is. Mocht u dus iets speciaals in gedachten hebben, neem dan contact met ons op.

Onze massief kops houten panelen leveren wij standaard met een dikte van 60 mm. Buiten de website om is een dikker paneel in veel gevallen mogelijk, maar dunner dan 60 mm. helaas niet. Dunnere panelen worden niet sterk genoeg waardoor de kans bestaat dat deze breken.

Kopshout: al eeuwenlang een exclusief en onverslijtbaar product, vooral geschikt om intensief te gebruiken als bijvoorbeeld tafelblad of werkblad in de keuken, maar natuurlijk ook als hak-/snijblok.

Voor onze kops panelen maken wij uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout: een waarborg voor een verantwoord en duurzaam bosbeheer.

 

 

 

kops houten panelen

 

QATRINA staat voor maatwerk

U vindt bij ons geen standaardafmetingen of op maat gezaagde houten panelen: QATRINA maakt ze stuk voor stuk op maat. Zo betaalt u dus ook alleen voor wat u nodig heeft. Bestellen is een fluitje van een cent en kan gewoon vanaf de bank bij u thuis ! Veel gemakkelijker kunnen we het u niet maken. U voert de maten in die u nodig heeft, plaatst de bestelling in de winkelmand en rekent af met iDeal vanuit Nederland, resp. Bancontact vanuit België.

Kopshout is online te bestellen t/m een lengte van maximaal 2400 mm. en maximaal 1200 mm. breed. Liever langer, breder of een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops houten panelen ?