kops houten paneel op maat

kops houten paneel op maat

Een kops houten paneel op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA 

Uitsluitend verkrijgbaar bij QATRINA: een uniek kops houten paneel op maat. U bestelt het gemakkelijk en voordelig vanaf de bank thuis. Veel mensen beseffen de laatste tijd dat kops hout een exclusief en zeer sterk houtproduct is.

Bij ons bestelt u uw kopshout tot op de millimeter nauwkeurig: het kops houten paneel op maat is al helemaal klaar om afgewerkt te worden. Door onze samenwerking met buitenlandse producenten zijn wij in staat dit houtproduct zeer scherp aan te bieden. Daar profiteert u dus weer van.

Het overgrote deel van ons kops hout wordt besteld in eiken. U bestelt dit dan ook heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. De panelen worden stuk voor stuk samengesteld uit vierkante massieve blokjes eiken. Hiervoor maken wij gebruik van Slavonisch eiken: een zeer harde eikensoort die door zijn langzame groei van nature al heel goed bestand is tegen kromtrekken.

Panelen in andere houtsoorten dan eiken zijn eventueel op aanvraag mogelijk: op onze website treft u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier. Ook voor (heel) speciale vormen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: onze vaste producenten hebben de beschikking over de laatste apparatuur waarmee zo goed als iedere vorm gerealiseerd kan worden. Neem in dat geval even contact met ons op.   

60 millimeter is bij ons de standaarddikte. Dikker kan meestal ook, maar dunner leveren wij niet, omdat dan de constructie niet sterk genoeg wordt.
Kopshout leent zich bij uitstek voor intensief gebruik: wij maken er zoal tafelbladen en werkbladen voor in de keuken van. De panelen worden gemaakt van FSC gekeurd hout: een waarborg voor een milieuvriendelijke productie.

 

 

 

kops houten paneel op maat

Op maat ? QATRINA !

Hout in standaardafmetingen ? Daar doen wij niet aan: QATRINA maakt op maat. Bestellen is eenvoudig: voer de door u gewenste afmetingen in en u ziet direct de prijs voor het product. Plaats de bestelling in de winkelmand en reken veilig af met iDeal (vanuit Nederland) of Bancontact (vanuit België).

Prachtig vol massief kops eiken met een dikte van liefst 60 millimeter ! Eenvoudig online te bestellen t/m maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Neem voor langere en/of bredere panelen of panelen in andere houtsoorten even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten paneel op maat ?