kops houten keukenblad op maat

kops houten keukenblad op maat

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kops houten keukenblad op maat voor u gemaakt

Uniek en vrijwel nergens verkrijgbaar: een kops houten keukenblad op maat bestelt u gewoon bij QATRINA ! Een absolute aanwinst voor uw keuken, en bovendien oersterk en nagenoeg onverslijtbaar !
De gestegen houtprijzen zorgen ervoor dat ook kopshout fors duurder is geworden. Wij werken echter samen met vaste voordelige producenten buiten Nederland waardoor wij onze prijzen nog steeds laag kunnen houden.

Onze klanten bestellen het overgrote deel van het kops hout in eiken. Daarom leveren wij via onze website uitsluitend kops eiken keukenbladen. Deze worden gemaakt van Slavonisch eiken: een heel mooie lichte en harde eikensoort. Keukenbladen in een andere houtsoort dan eiken leveren wij op aanvraag: klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten. In principe is iedere afmeting en vorm mogelijk, dus neem gerust even contact met ons op als u speciale wensen heeft.

Een kops houten keukenblad op maat is een waar kunstwerk: met de hand gemaakt door ontelbaar veel houten blokjes met elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke keukenblad. Ons kopshout is standaard leverbaar in 60 mm. dik massief eikenhout, maar op aanvraag is een dikker blad doorgaans ook mogelijk. Dunner dan 60 mm. is helaas niet mogelijk omdat het blad dan niet sterk genoeg wordt en tijdens het transport kan breken.

Alle door ons geleverde keukenbladen zijn gemaakt van FSC gekeurd hout: een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en een milieuvriendelijk productieproces.

 

 

 

kops houten keukenblad op maat

 

Kops hout = QATRINA

Kops houten bladen in standaard afmetingen of voor u op maat gezaagd doen wij niet aan. De klant bestelt op maat, en wij maken het vervolgens op maat zonder extra kosten in rekening te brengen.

Online bestelt u zelf kops eiken in onze webwinkel tot en met een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Buiten de website om is eventueel langer en/of breder mogelijk. Ook bladen in andere andere houtsoorten zijn alleen op aanvraag te bestellen. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

De kops keukenbladen worden zoals aangegeven buiten Nederland voor ons gemaakt. Per vrachtwagen worden de bestellingen dan naar ons magazijn getransporteerd. In samenwerking met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor alleen de allerbeste kwaliteit !

 

Bent u geïnteresseerd in een kops houten keukenblad op maat ?