kops houten bladen

kops houten bladen

Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat: prachtige kops houten bladen

Exclusieve kops houten bladen bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA ! Kopshout is al eeuwenoud, maar is nog steeds een schitterend product. Voor veel doeleinden toepasbaar en absoluut onverslijtbaar. QATRINA is een van de zeer weinige bedrijven die kopshout op maat kunnen leveren. De meeste andere leveranciers kunnen alleen gefineerd kops leveren, maar wij leveren het uitsluitend massief.

Kopshouten bladen leveren wij direct online, gemaakt van het prachtige lichte Slavonisch eikenhout. Op aanvraag, buiten onze website om, zijn kopshouten bladen in andere houtsoorten ook mogelijk. Op onze website hebben wij de diverse mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier. Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

Onze kops houten bladen worden volgens oeroude traditie nog helemaal met de hand gemaakt van houten blokjes. Deze blokje zijn ongeveer 43 bij 43 millimeter in het vierkant. Direct via onze website bij ons te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maar op aanvraag is (veel) dikker of een andere houtsoort ook mogelijk: wij kunnen kopshout leveren tot en met een dikte van 120 mm in meerdere houtsoorten.

Indien gewenst kunnen wij een complete levering verzorgen, want de eventuele sparingen voor het kooktoestel en de spoelbak(ken) kunnen wij er al meteen voor u uitfrezen. Wel zo handig, want u hoeft het blad dan alleen nog maar te (laten) plaatsen.

Ook QATRINA streeft naar verantwoord bosbeheer en een duurzame productie: ons kopshout is daarom allemaal gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kops houten bladen

Kops houten blad (Slavonisch eiken)

 

Zo goed als elke afmeting en vorm is mogelijk: in prachtig eiken, maar ook in andere houtsoorten

Ter voorkoming van logistieke problemen kunt u online ons kops Slavonisch eiken tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Langer, breder, andere houtsoorten of andere vormen is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Onze producten worden allemaal in het buitenland voor ons gemaakt en vervolgens naar Nederland getransporteerd. Samen met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er dan nog voor dat de bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten worden afgeleverd. Voor het bezorgen brengen wij u onze kostprijs in rekening: wij verdienen hier niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops houten bladen ?