kops houten barblad

kopshouten barblad op maat

Bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ in meerdere houtsoorten: een kops houten barblad op maat ! 

Helemaal precies op maat voor u gemaakt en in iedere denkbare vorm te bestellen: een kops houten barblad van QATRINA. Absoluut een aanwinst voor uw (nieuwe) keuken !

Wij leveren kops houten barbladen op maat gemaakt van massief Slavonisch eiken, maar ook kopshouten barbladen van kersenhout, essenhout, beukenhout of acaciahout zijn verkrijgbaar. Kopshout in Slavonisch eiken is direct online in onze webwinkel op maat te bestellen, Hier bestelt u een rond of ovaal barblad, of een vierkant of rechthoekig barblad. Andere vormen kunt u bij ons aanvragen. Bel of mail ons hiervoor even.

Met onze moderne freesmachines is iedere vorm en bewerking mogelijk. Zo zijn organische vormen en afgeronde randen en hoeken geen probleem. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon, dus heeft u speciale wensen: laat het ons weten.

Kops hout is ijzersterk en heeft een unieke uitstraling. Toch zie je het niet vaak en dat is zeker een gemis. Met een kops houten barblad haalt u een zeldzaam mooi kwaliteitsproduct in huis. Het gebruikte hout wordt voor u geselecteerd op structuur en kleur, en geheel met de hand gemaakt door pure vakmensen. Wij werken hiervoor samen met gespecialiseerde bedrijven in diverse Europese landen. Op deze manier zien wij kans onze prijzen laag te houden. Bent u dus op zoek naar een op maat gemaakt product van kops hout, dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Bezoek onze website en laat u verrassen.

Het kan allemaal in kops hout bij QATRINA: barbladen, werkbladen, keukenbladen, bureaubladen en tafelbladen

Wij kunnen het allemaal op maat voor u maken: kops houten barbladen, kops houten werkbladen, kops houten keukenbladenkops houten bureaubladen en kops houten tafelbladen ! Wilt u kops hout bestellen om ergens anders voor te gebruiken ? Laat het ons weten en wij denken met u mee.

Een goede bescherming van het hout is van essentieel belang: kops hout heeft een unieke samenstelling en behandelen wij daarom met Rubio Monocoat twee componenten houtolie. Het lakken van kops hout raden wij af, omdat de constructie blijvend moet kunnen ‘werken’: bij een gelakt oppervlak is de kans groot dat de lak na verloop van tijd kleine scheurtjes gaat vertonen waarin vuil en vocht kan dringen. Houtolie zorgt voor een flexibele laag waar geen scheurtjes in kunnen komen. Zo wordt het hout optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 

 

 

kops houten barblad

Barblad samengesteld uit kops Slavonisch eikenhout, geheel transparant geolied met Rubio Monocoat houtolie.

QATRINA, voor massief hout op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in een zeldzame kops uitvoering

Massief hout op maat in iedere denkbare vorm: wij leveren het in een oersterke vingerlasverbinding, in schitterende doorgaande lamellen, en in een zeldzaam mooie kops hout uitvoering. Prachtige massief houten (meubel)panelen, keukenbladen, bureaubladen, barbladen, tafelbladen en werkbladen. Gegarandeerd FSC gecertificeerd hout en op een verantwoorde wijze geproduceerd.

Bent u geïnteresseerd in een kops houten barblad ?