kops hout werkbladen

kops hout werkbladen

Voor kops hout werkbladen zit u goed bij QATRINA: wij maken ze op maat voor u !  

Prachtige kops hout werkbladen, een uniek en oersterk houtproduct. Exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA !
Zeer weinig anderen kunnen ze leveren en dat is jammer, want massief kopshout geeft een warme, gezellige sfeer in uw huis. QATRINA is specialist in maatwerk: wij kunnen elke afmeting en vorm tot op de millimeter nauwkeurig voor u realiseren, want wij werken met computergestuurde machines.

Wij gaan (veel) verder dan andere aanbieders: indien gewenst frezen wij bijvoorbeeld de uitsparingen voor kraan, kooktoestel en spoelbakken er ook al voor u uit tegen een geringe meerprijs. Kant en klaar geleverd kan ook: het werkblad wordt dan door ons behandeld met een professionele twee componenten houtolie. U hoeft het dan alleen nog te monteren !

Eindeloos zoeken bij de keukenleverancier ? Niet meer nodig ! U bestelt gewoon vanuit uw luie stoel thuis ! QATRINA, voor kops hout werkbladen op maat gemaakt. Iedere denkbare vorm is mogelijk !
Kopshout werkbladen gemaakt van eiken bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webshop. Een werkblad in een andere houtsoort kan op aanvraag. Op onze site treft u een overzicht.

Naast een uitvoering in kops hout zijn ook werkbladen mogelijk in doorgaande lamel en in vingerlas. Allemaal FSC gekeurd en duurzaam geproduceerd. Zo weet u zeker dat u uitsluitend kwaliteit geleverd krijgt. Behoefte aan meer informatie, of heeft u gewoon alleen een vraag ? Bel of mail ons dan even: wij staan voor u klaar.

 

 

 

kops hout werkbladen

 

Extra lange werkbladen

In doorgaande lamel zijn onze werkbladen t/m een lengte van ongeveer 3500 mm. leverbaar. Langer wordt moeilijker: dit zullen wij bij onze producenten moeten aanvragen.

Extra lange werkbladen in vingerlas of gemaakt van kopshout zijn echter meestal wel op aanvraag mogelijk. Dus heeft u een extra lang of breed werkblad nodig ? Neem dan even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel verder helpen.

Ons kops eiken wordt met de hand opgebouwd uit blokjes Slavonisch eiken: een mooie, lichte eikensoort die groeit in Oost-Europa en van nature al goed bestand is tegen kromtrekken en eventueel torderen. Werkbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenkwaliteit.

De beste kwaliteiten hout, alles op maat voor u gemaakt en ook nog eens voordelig bij u thuisbezorgd door onze eigen professionele koeriersdienst: QATRINA !

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout werkbladen ?