kops hout werkblad op maat

kops hout werkblad op maat

Een schitterend kops hout werkblad op maat bestelt u voor een aantrekkelijke prijs online bij QATRINA

Een massief kops hout werkblad op maat voor u gemaakt ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Wij leveren op maat gemaakt in prachtig Slavonisch eiken maar ook in andere houtsoorten. Wat u zoekt kunnen wij dus vast wel voor u maken. Neem even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en laat u verrassen ! Wij werken met vaste producenten buiten Nederland waardoor een gegarandeerde hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen kan worden aangeboden. Wist u dat wij een van de weinigen in de Benelux (en daarbuiten) zijn die kopshout kunnen leveren ? Doe er uw voordeel mee.

Om het een en ander niet al te ingewikkeld te maken voor onze klanten, leveren wij via de website alleen kops Slavonisch eiken. Buiten de website om, op aanvraag, zijn kops hout werkbladen in andere houtsoorten mogelijk. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst: Klikt u s.v.p. hier. Gaat uw voorkeur uit naar een andere houtsoort ? Neem dan contact met ons op: wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

Het kops hout werkblad op maat wordt gemaakt van vierkante massieve houten blokjes, die met de hand aan elkaar verlijmd worden. Een echt monnikenwerk. Online is kops hout bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag is eventueel ook veel dikker, en een andere houtsoort verkrijgbaar. Wij vinden naast een hoge kwaliteit ook een milieuvriendelijke productie erg belangrijk: onze producten zijn daarom allemaal gegarandeerd  FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout werkblad op maat

Kops hout werkblad op maat

 

Werkbladen van eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Ons bestelsysteem berekent in een oogopslag de prijs van het product voor u uit. Online leveren wij 60 mm. dik kops eikenhout tot een lengte van maximaal 2400 millimeter, en een breedte van maximaal 1200 millimeter. Dikker, langer of breder, en kops hout in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Het kops hout wordt voor ons in het buitenland vervaardigd en vervolgens naar Nederland getransporteerd. In combinatie met onze vaste koeriersdienst zorgen wij daarna voor een snelle levering bij u thuis.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout werkblad op maat ?