kops hout tabletten

kops hout tabletten

Prachtige kops hout tabletten, op maat voor u gemaakt

Zo simpel kan het tegenwoordig: bestel uw kops hout tabletten gewoon online op maat bij QATRINA ! Het kan vanuit uw luie stoel thuis, want u hoeft er deur niet eens voor uit !
Van oudsher is kops hout een veelgebruikt, oersterk houtproduct en daarmee uitermate geschikt voor intensief gebruik. Zo wordt kops veel gebruikt voor werkbladen in de keuken, en voor hak- en snijplanken. Gun uzelf eens iets exclusiefs, en denk eens aan kops hout tabletten.

Wij werken al lang samen met vaste producenten in het buitenland. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit voor betaalbare prijzen te leveren.
Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken, leveren wij online alleen kops hout tabletten van eikenhout. Kops tabletten in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht. Ons kops is in iedere denkbare vorm te bestellen: heeft u dus speciale wensen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een uiterst arbeidsintensieve klus, want de tabletten worden handmatig gemaakt van aan elkaar verlijmde vierkante blokjes massief hout. Online bestelt u bij ons kops eiken tabletten met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is dikker en in een andere houtsoort te bestellen. Kops is leverbaar tot 120 mm. dik, allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en uiteraard FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout tabletten

Kops eiken tablet (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Vaste standaardmaten kennen wij niet: QATRINA maakt op maat 

Veelvuldig wordt het op het internet aangeboden: houten tabletten uitsluitend leverbaar in standaardafmetingen, of tegen bijbetaling van hoge zaagkosten op maat voor u gezaagd.

Wij hebben besloten het anders te doen: u bestelt bij ons op maat en wij maken het vervolgens op maat. Niks meer en niks minder.   

In overleg met onze vaste koeriersdienst leveren wij online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en breder is wel mogelijk, maar houd in uw achterhoofd rekening met het gewicht: massief hout is (heel) zwaar. Zo weegt een kops paneel van 2000x1000x60 mm. al ruim 90 kilo.

Mocht u toch langere of bredere tabletten wensen, neem dan even contact met ons op per telefoon of mail.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout tabletten ?