kops hout tabletten op maat

kops hout tabletten op maat

Bestel uw kops hout tabletten op maat gemaakt bij QATRINA  

U hoeft er de deur niet meer voor uit: bestel eenvoudig uw kops hout tabletten op maat online bij QATRINA ! Gewoon heerlijk relaxed vanuit uw luie stoel thuis bestellen: het kan bij QATRINA !

Oersterk kopshout, met name geschikt voor intensief gebruik. Van oudsher veel gebruikt voor het maken van keukenbladen, werkbladen en tafelbladen, maar ook bijvoorbeeld te gebruiken als hakblok of snijplank.

Doordat wij samenwerken met voordelige producenten buiten Nederland, zijn wij in staat absolute topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.
Om het onze klanten niet al te moeilijk te maken leveren wij via onze website uitsluitend kops hout tabletten op maat gemaakt van Slavonisch eikenhout. Tabletten in een andere houtsoort bestelt u bij ons op aanvraag. Klik hier voor het overzicht op onze website. Iedere vorm is mogelijk, dus heeft u iets speciaals in gedachten, neem dan contact met ons op.

Monnikenwerk, want het kopshout wordt helemaal met de hand gemaakt van vierkante blokjes hout die aan elkaar worden gelijmd. In onze webwinkel vindt u kops eikenhouten tabletten van 60 mm. dik, maar een andere houtsoort of dikker is ook mogelijk op aanvraag: wij leveren kopshout tot 120 mm. dik.

Vanzelfsprekend staan wij achter verantwoord bosbeheer: ons hout is derhalve allemaal duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout tabletten op maat

Kopshout tablet (60 mm. Slavonisch eiken)

 

U bestelt op maat, wij leveren op maat 

Op het internet wordt het nog regelmatig aangeboden: een houten tablet uitsluitend te bestellen in standaardmaten, dat tegen betaling van extra zaagkosten nog wel op maat voor u gezaagd kan worden.

QATRINA werkt anders: onze klanten bestellen op maat en wij maken op maat. 

Om u en onszelf rugklachten te besparen leveren wij via onze website niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en/of breder is mogelijk op aanvraag, maar houd rekening met het gewicht van uw bestelling: massief hout is erg zwaar. Zo weegt een kopshout tablet van 2000x1000x60 mm. al ongeveer 90 kilogram.

Heeft u perse langere of bredere tabletten nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout tabletten op maat ?