kops hout snijplank

kops hout snijplank

Een kops hout snijplank op maat gemaakt in de vorm die u wenst ? Dat kan bij QATRINA !

Wij maken hem voor u op maat in de afmetingen die u zoekt: een fraaie kops hout snijplank. Bij ons niet alleen verkrijgbaar in eiken kopshout, maar eventueel ook in een andere houtsoort. Zo leveren wij onder meer snijplanken gemaakt van beuken kopshout, van essen kopshout, van kersen kopshout en van acacia kopshout. Voor een eiken kopshout snijplank verwijzen wij u graag naar onze website: andere houtsoorten zijn bij ons verkrijgbaar buiten de website om. Hiervoor kunt u ons even een mailtje sturen, maar bellen kan natuurlijk ook: u vindt hier onze contactgegevens.

Kops hout: een eeuwenoud onverwoestbaar houtproduct geschikt voor vele doeleinden

In de Benelux zijn er weinig tot geen leveranciers van kops hout te vinden. Op zich is dat vreemd, want kops is heel erg hard en vrijwel onverslijtbaar: onder normale omstandigheden heeft u er uw hele leven lang plezier van. Denk hierbij even aan het grote hakblok bij de slager.
Het is eigenlijk heel jammer dat kopshout alleen voor het maken van hakblokken en snijplanken wordt gebruikt. Als een van de heel weinigen gebruiken wij het dan ook om er heel andere dingen mee te maken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een uniek keukenblad van kops hout, een tafelblad van kops hout, een barblad van kops hout of een werkblad van kops hout laten maken. Heeft u interesse ? Neem dan gewoon even contact met ons voor de vele mogelijkheden.

Wij werken samen met meerdere producenten in verschillende landen. Door ons geselecteerde bedrijven die veel geïnvesteerd hebben in de benodigde (en zeer kostbare) cnc freesapparatuur. In principe kunnen zij hiermee alles op maat in de door u gewenste vorm realiseren. U heeft iets heel speciaals voor ogen ? Dan zit u goed bij QATRINA. Een ovale vorm, een ellips vorm, een organische vorm, schuine randen, ronde hoeken, uitgefreesde sleuven of sparingen: wij draaien onze hand er niet voor om. Voor scherp geprijsd maatwerk tot op de millimeter moet u bij QATRINA zijn !

 

 

 

kops hout snijplank

kops hout snijplank uitgevoerd in acaciahout met een dikte van 6 centimeter

Massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kopshout ? QATRINA levert het op maat !

QATRINA kan het allemaal leveren: massief Slavonisch eikenhout in drie verschillende kwaliteiten, maar ook massief gestoomd beukenhout, massief Amerikaans notenhout, massief essenhout, massief acaciahout, massief ahornhout en massief kersenhout.
Door onze vaste producenten duurzaam verwerkt uit FSC gecertificeerde houtsoorten en verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas, en met de hand voor u gemaakt van kops hout.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout snijplank op maat ?